Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το πρώτο τρέιλερ του Grand Theft Auto VI θα βγει τον Δεκέμβριο

      Τελικά Συμβαίνει! Ένα τρέιλερ για το επόμενο Grand Theft Auto φτάνει επίσημα στις αρχές Δεκεμβρίου.

    Επιτέλους συμβαίνει: Η Rockstar Games αποκάλυψε επίσημα ότι το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Grand Theft Auto θα αποκτήσει τρέιλερ τον επόμενο μήνα. Πιθανότατα θα ονομάζεται GTA VI, το νέο παιχνίδι αναμένεται να έχει την πρώτη γυναίκα πρωταγωνίστρια της σειράς, επηρεασμένη από τις Bonnie και Clyde. Το GTA VI φέρεται επίσης να διαδραματίζεται σε μια φανταστική εκδοχή του Μαϊάμι, όπως ακριβώς και το GTA: Vice City του 2002.

     

    Μετά τις αναφορές για την αποκάλυψη του GTA VI αυτή την εβδομάδα, η Rockstar Games σήμερα στο X (πρώην Twitter) ανακοίνωσε επίσημα ότι ένα τρέιλερ "για το επόμενο Grand Theft Auto" έρχεται στις αρχές Δεκεμβρίου.

     

    Ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι ένα νέο παιχνίδι Grand Theft Auto βρισκόταν στα σκαριά. Η Rockstar επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι εργαζόταν πάνω στο επόμενο Grand Theft Auto τον Φεβρουάριο του 2022. Πέρυσι, διέρρευσε επίσης ένα πακέτο με υλικό από το παιχνίδι, το οποίο η Rockstar επιβεβαίωσε τελικά. Ένα έφηβος, μέλος της ομάδας Lapsus$ βρισκόταν πίσω από το υλικό που διέρρευσε από το GTA VI, όπως αποδείχθηκε τελικά.

     

    Το Grand Theft Auto V μόλις έγινε 10 ετών και έχει πουλήσει περισσότερα από 185 εκατομμύρια αντίτυπα μετά την πρώτη κυκλοφορία του στο PlayStation 3 και το Xbox 360 το 2013.


    Πηγή
    Φωτογραφία: pcgamer.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.