Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το στούντιο του God of War ετοιμάζει “πολλά διαφορετικά πράγματα”

    Μετά την κυκλοφορία του God of War Ragnarök, το Santa Monica Studio φαίνεται να εργάζεται σε διάφορα projects εκτός του κυρίου παιχνιδιού. Ο Cory Barlog, στέλεχος της εταιρείας, ανέφερε στους LA Times ότι το στούντιο της Sony αυτή τη στιγμή “απλώνεται σε πολλά διαφορετικά πράγματα”, αλλά αρνήθηκε να προσφέρει λεπτομέρειες.

    Από πληροφορίες του Gamerant, το στούντιο πιστεύεται επίσης ότι εργαζόταν σε μια νέα IP επιστημονικής φαντασίας με επικεφαλής τον δημιουργικό διευθυντή του God of War 3 και τον μελλοντικό σκηνοθέτη του Star Wars Jedi: Fallen Order, Stig Asmussen, πριν από την ακύρωσή του και έναν γύρο απολύσεων το 2014.

    Ο τίτλος του PS4 και του PS5 έχει κάνει πάταγο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποτελώντας την είσοδο με τις ταχύτερες πωλήσεις στη σειρά μέχρι σήμερα. Το God of War Ragnarök είναι ήδη υποψήφιο για 10 βραβεία στα The Game Awards του επόμενου μήνα, καθιστώντας τον τον τίτλο με τις περισσότερες υποψηφιότητες μπροστά από τους Elden Ring και Horizon Forbidden West.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.