Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Call of Duty: Black Ops 6 ανακοινώθηκε με παραδοσιακή καμπάνια στα μέσα ενημέρωσης

      Η Activision επιβεβαιώνει νέο τίτλο με διαφημίσεις σε εφημερίδες και με Teaser Site

    Η Activision ανακοίνωσε επίσημα το "Call of Duty: Black Ops 6", την τελευταία προσθήκη στη δημοφιλή σειρά shooter. Η ανακοίνωση έγινε με μοναδικό τρόπο μέσω των παραδοσιακών μέσων ενημέρωσης, με ολοσέλιδες διαφημίσεις σε εφημερίδες όπως η New York Post και η USA Today. Αυτές οι διαφημίσεις, μαζί με την ιστοσελίδα teaser Thetruthlies.com, επιβεβαίωσαν τον τίτλο του παιχνιδιού και υπαινίχθηκαν την ιστορία του.

     

     

    Το παιχνίδι διαδραματίζεται στο χρονοδιάγραμμα του Black Ops και αναπτύσσεται από την Treyarch, γνωστή για τους προηγούμενους τίτλους Black Ops. Αν και συγκεκριμένες λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν μυστικές, ανεπιβεβαίωτες αναφορές δείχνουν ότι το παιχνίδι μπορεί να καλύπτει την περίοδο του πολέμου του Κόλπου τη δεκαετία του 1990. Η Activision δημοσίευσε αργότερα σχετικά με τον τίτλο του παιχνιδιού στο επίσημο blog του Call of Duty.Επιβεβαίωσε επίσης ότι το παιχνίδι θα είναι το θέμα του streaming event [REDACTED] Direct που θα ακολουθήσει το Xbox Games Showcase στις 9 Ιουνίου.

     

    Πολλοί αναρωτιούνται επίσης αν το Black Ops 6 θα είναι το πρώτο παιχνίδι Call of Duty που θα κυκλοφορήσει ως Day One τίτλος για την υπηρεσία Xbox Game Pass της Microsoft, όπως ισχυρίστηκαν πρόσφατα ορισμένες ανεπιβεβαίωτες αναφορές.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Dall-E
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.