Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Diablo IV θα αποκτήσει την πρώτη του επέκταση και το WoW Classic θα ξαναδεί το Cataclysm

      Η Blizzard ανακοίνωσε επίσης τρεις (ναι, τρεις) επεκτάσεις του World of Warcraft.

    Η Blizzard μόλις πραγματοποίησε την εναρκτήρια ομιλία της πρώτης BlizzCon από το 2019, ανακοινώνοντας πολυάριθμες ενημερώσεις για τα διάφορα παιχνίδια και franchises της. Μεταξύ αυτών ήταν και το Diablo IV, το οποίο κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος. Η μεγάλη είδηση για το παιχνίδι αυτό είναι ότι το πρώτο πλήρες expansion του θα κυκλοφορήσει στα "τέλη του 2024".


    Το expansion θα φέρει τον τίτλο Vessel of Hatred και θα μεταφέρει τους παίκτες σε μια νέα περιοχή που μοιάζει με ζούγκλα και ονομάζεται Nahantu, η οποία θα έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με οποιαδήποτε από τις πέντε περιοχές που στάλθηκαν αρχικά στο παιχνίδι. Η ιστορία θα λαμβάνει χώρα αμέσως μετά το κύριο παιχνίδι και θα ασχολείται με τον Mephisto, τον αδερφό του Diablo και του Baal.

     


    Η ανακοίνωση δεν περιείχε πολλές λεπτομέρειες, εκτός από το να σημειωθεί ότι θα προστεθεί μια νέα κλάση στο παιχνίδι - συγκεκριμένα, μια κλάση που δεν έχει εμφανιστεί σε κανένα προηγούμενο παιχνίδι Diablo. Κάποιες διαρροές πριν από λίγες ημέρες έδειχναν ότι η νέα κλάση θα μπορούσε να ονομάζεται Spiritborn, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο σε αυτό το μέτωπο.

     

    Εκτός από την ανακοίνωση του Diablo IV, η Blizzard παρουσίασε και ένα σωρό πράγματα για το World of Warcraft. Το World of Warcraft Classic θα δει την προσθήκη του αμφιλεγόμενου expansion Cataclysm από το 2010. Το Classic θα αποκτήσει επίσης κάποιο είδος εποχιακής λειτουργίας.

     

    Τι γίνεται όμως με το σύγχρονο, ζωντανό παιχνίδι; Λοιπόν, αυτό είναι ένα δύσκολο θέμα. Ο Chris Metzen, ο προηγούμενος "ηγέτης" του franchise, ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας από την Blizzard, ανέβηκε στη σκηνή για να ανακοινώσει τρεις επεκτάσεις, μαζί με την υπόσχεση ενός αναθεωρημένου ρυθμού κυκλοφορίας τους. Δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με το πώς θα μοιάζει ο νέος ρυθμός και αξίζει να σημειωθεί ότι η Blizzard έχει προσπαθήσει στο παρελθόν να επιταχύνει το χρονοδιάγραμμα των επεκτάσεων χωρίς αποτέλεσμα. Μαζί, οι τρεις επεκτάσεις θα ονομάζονται "The Worldsoul Saga", μια επική ιστορία που, όπως είπε ο Metzen, έχει σκοπό να λειτουργήσει ως επιστέγασμα των πρώτων 20 χρόνων του WoW, καθώς η πρώτη από αυτές τις επεκτάσεις θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, που είναι η 20η επέτειος του παιχνιδιού.

     

     

    Αυτή η επέκταση, το World of Warcraft: The War Within, θα περιλαμβάνει αρχικά τέσσερις ζώνες, οκτώ μπουντρούμια, μια επιδρομή και αρκετές βελτιώσεις στην εμπειρία των πτήσεων. Θα λαμβάνει χώρα σε μεγάλο βαθμό στη σπηλαιώδη καρδιά του πλανήτη Azeroth, όπου οι παίκτες θα ερευνήσουν τη διαφθορά που άφησε πίσω της ο θάνατος των Παλαιών Θεών.

     

    Η Blizzard υποσχέθηκε επίσης ότι θα επικεντρωθεί στο να κάνει το παιχνίδι πιο βολικό για τους παίκτες που παίζουν πολλούς χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένης μιας λειτουργίας που ονομάζεται Warbands και είναι ένα one-stop shop για τη διαχείριση και την παρουσίαση των επιτευγμάτων σας σε όλους τους χαρακτήρες. Για παράδειγμα, οι φήμη των φατριών θα συγχρονίζονται σε ολόκληρο τον λογαριασμό. Αυτό το τελευταίο στοιχείο απέσπασε τεράστιες επευφημίες από το πλήθος στην BlizzCon, καθώς οι παίκτες παραπονιούνται εδώ και καιρό ότι πρέπει να επαναλαμβάνουν το τρόχισμα της φήμης όταν παίζουν πολλούς χαρακτήρες.

     

    Η εκδήλωση δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες για τις δύο επόμενες επεκτάσεις, το World of Warcraft: Midnight και World of Warcraft: The Last Titan.

    Ανεξάρτητα από αυτό, οι επόμενες επεκτάσεις του Diablo IV και του WoW θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή το επόμενο έτος.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.