Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Steam έσπασε ξανά το ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών

    Οι γιορτές πλησιάζουν, και μετά από το black Friday που μας εφοδίασε με παιχνίδια, όλοι βρήκαμε την ευκαιρία να παίξουμε τα παιχνίδια που θέλαμε καιρό να δοκιμάσουμε. Ένα από τα παλαιότερα και πιο δημοφιλή καταστήματα βιντεοπαιχνιδιών σε υπολογιστή, το Steam, έσπασε ξανά το ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών.

    Σύμφωνα με το SteamDB, το Steam είχε 31.906.400 ταυτόχρονους χρήστες την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου. Αυτή είναι μια αρκετά σημαντική αύξηση από το προηγούμενο ρεκόρ ταυτόχρονων χρηστών του Steam, το οποίο μετρούσε 30.049.264 χρήστες συνολικά. Το ίδιο το Steam αναφέρει ότι υπήρχαν 31.968.428 ενεργοί χρήστες ταυτόχρονα, κάτι που είναι ένα τεράστιο τεχνικό επίτευγμα από πλευράς Steam. Φυσικά, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό δεν σημαίνει ότι υπήρχαν πάνω από 30 εκατομμύρια χρήστες που έπαιζαν βιντεοπαιχνίδια στο Steam ταυτόχρονα, απλώς ότι πολλοί χρήστες συνδέθηκαν στην υπηρεσία ταυτόχρονα. Το SteamDB εκτιμά ότι, από αυτόν τον αριθμό, περίπου 9,4 εκατομμύρια άνθρωποι έπαιζαν ενεργά ένα παιχνίδι ή χρησιμοποιούσαν τον client του Steam.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.