Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Street Fighter 6 έχει βαθμολογηθεί υποδηλώνοντας ότι έρχεται σύντομα

    Το Street Fighter 6 έχει βαθμολογηθεί στη Νότια Κορέα, όπου του έχει εκδοθεί πιστοποιητικό 15. Αν και η βαθμολογία δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η κυκλοφορία του παιχνιδιού είναι επικείμενη, υποδηλώνει ότι οι θαυμαστές θα μπορούσαν να λάβουν νέα για το πότε αναμένεται να φτάσει ο τίτλος τις επόμενες εβδομάδες.

    Επίσημα, το Street Fighter 6 έχει παράθυρο κυκλοφορίας το 2023 και στα πρόσφατα οικονομικά αποτελέσματα της Capcom ισχυρίστηκε ότι είχε προγραμματίσει έναν «σημαντικό νέο τίτλο» για το υπόλοιπο του οικονομικού έτους – το Resident Evil 4 – που υποδηλώνει ότι το παιχνίδι μάχης δεν θα κυκλοφορήσει πριν τις 31 Μαρτίου 2023.

    Ωστόσο, η βαθμολογία της Νότιας Κορέας παρέχει κάποια ελπίδα ότι το Street Fighter 6 μπορεί να μην απέχει πολύ από την κυκλοφορία.

    Για σύγκριση, το Horizon Forbidden West βαθμολογήθηκε τον Νοέμβριο του 2021 και κυκλοφόρησε τρεις μήνες αργότερα τον Φεβρουάριο του 2022. Το God of War Ragnarök βαθμολογήθηκε τον Μάιο και κυκλοφόρησε έξι μήνες αργότερα τον Νοέμβριο.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.