Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Nintendo θα στείλει το Legend of Zelda στη μεγάλη οθόνη

      Μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας Mario, η Nintendo σχεδιάζει να γυρίσει ταινία βασισμένη στο The Legend of Zelda

    Η "εισβολή" της Nintendo στις ταινίες δεν σταματάει σύντομα: η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι εργάζεται πάνω σε μια live-action μεταφορά του The Legend of Zelda. Τη σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο Wes Ball, γνωστός για την τριλογία Maze Runner και το επερχόμενο Kingdom of the Planet of the Apes. Ο δημιουργός του Zelda, Shigeru Miyamoto, θα είναι παραγωγός, όπως έκανε και στη φετινή ταινία κινουμένων σχεδίων Super Mario Bros. Θα είναι παραγωγός μαζί με τον Avi Arad.

    "Αυτός είναι ο Miyamoto. Δουλεύω εδώ και πολλά χρόνια πάνω στην live-action ταινία του The Legend of Zelda με τον Avi Arad-san, ο οποίος έχει κάνει παραγωγή σε πολλές ταινίες με mega επιτυχία", δήλωσε ο Miyamoto

    Ωστόσο, μπορεί να περιμένουμε λίγο καιρό για την ταινία- ο Miyamoto δήλωσε: "Θα χρειαστεί χρόνος μέχρι την ολοκλήρωσή της, αλλά ελπίζω να ανυπομονείτε να τη δείτε".

    Αν και δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για την ίδια την ταινία, η Nintendo λέει ότι θα συγχρηματοδοτηθεί από την ίδια και τη Sony, με τη Nintendo να πληρώνει πάνω από το 50% του λογαριασμού.

     

    Η ανακοίνωση έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για τη Nintendo, καθώς η εταιρεία έχει καταστήσει σαφείς τις φιλοδοξίες της να γίνει μια ευρύτερη εταιρεία ψυχαγωγίας. Αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο την ταινία Super Mario αλλά και μια σειρά από θεματικά πάρκα. Φέτος κυκλοφόρησε επίσης η τελευταία μεγάλη προσθήκη στη σειρά Zelda με το Tears of the Kingdom.

     

    "Παράγοντας η ίδια οπτικό περιεχόμενο της Nintendo IP, δημιουργεί νέες ευκαιρίες ώστε άνθρωποι από όλο τον κόσμο να έχουν πρόσβαση στον κόσμο της ψυχαγωγίας που έχει χτίσει η Nintendo, με διαφορετικά μέσα εκτός από τις ειδικές κονσόλες παιχνιδιών της", ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της για την ταινία Zelda. "Με τη βαθιά εμπλοκή της στην παραγωγή της ταινίας με στόχο να χαμογελάσει ο καθένας μέσα από την ψυχαγωγία, η Nintendo θα συνεχίσει τις προσπάθειές της να παράγει μοναδική ψυχαγωγία και να την προσφέρει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους".

     

    Στο παρελθόν είχε ακουστεί ότι η Nintendo δούλευε πάνω σε μια live-action σειρά Zelda για το Netflix, αν και αυτό το project δεν υλοποιήθηκε ποτέ.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Nintendo
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.