Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Samsung απενεργοποιεί τα εναπομείναντα Galaxy Note 7 στις Η.Π.Α.

    Η Samsung κατάφερε να μαζέψει το 93 τοις εκατό από τα 1.9 εκατομμύρια Galaxy Note 7s αφότου δόθηκε η δεύτερη οδηγία για την επιστροφή των συσκευών στις 13 Οκτωβρίου. Είναι όντως μεγάλος ο αριθμός αλλά απομένουν πάνω από  130.000 τηλέφωνα σε χρήση τα οποία μπορεί να παρουσιάσουν το πρόβλημα με την μπαταρία.

     

    Η Samsung America, με σκοπό να πείσει και τους τελευταίους κατόχους των προβληματικών τηλεφώνων, θα κυκλοφορήσει μία ενημέρωση στις 19 Δεκεμβρίου, η οποία θα απενεργοποιεί τα τηλέφωνα αφού δεν θα μπορούν πλέον να φορτίζουν και να συνδέονται στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, όπως επίσης δεν θα λειτουργεί το Wi-Fi και το Bluetooth.

     

    Η ανακοίνωση της Samsung σημειώνει :

     

    "Με σκοπό τη μεγαλύτερη συμμετοχή, μία ενημέρωση λογισμικού θα ξεκινήσει να διανέμεται από τις 19 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Δεκεμβρίου 2016. Η ενημέρωση αυτή θα αφαιρέσει τη δυνατότητα φόρτισης αλλά και τη λειτουργία της συσκευής ως τηλέφωνο.

    Σε συνεργασία με τους παρόχους τηλεφωνίας, θα ενημερώσουμε τους καταναλωτές σε πολλά σημεία, ώστε και οι υπόλοιπο κάτοχοι των Galaxy Note7 να συμμετέχουν στο πρόγραμμα απόσυρσης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τα οικονομικά κίνητρα που τους παρέχουμε."

     

    Αυτό είναι και το επίσημο τέλος μία συσκευής που αποδείχθηκε καταστροφική για τη Samsung, καθώς η εταιρία αναγκάζεται να αχρηστεύσει στην ουσία και τα υπόλοιπα τηλέφωνα που κυκλοφορούν. Οι κάτοχοί τους μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες στη ειδική ιστοσελίδα της εταιρίας. Παρόμοιες ενέργειες θα λάβουν χώρα στη Νέα Ζηλανδία και στον Καναδά, αλλά και σε όσες αγορές κυκλοφόρησε η συσκευή.

     

    Η Verizon ανακοίνωσε ότι δεν θα κυκλοφορήσει την ενημέρωση αυτή εν μέσω της εορταστικής περιόδου, ενώ η Sprint δήλωσε ότι θα το κυκλοφορήσει στους χρήστες της στις 8 Ιανουαρίου 2017. Αναμένονται δηλώσεις και από τους άλλους παρόχους των Η.Π.Α.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.