Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η GIGABYTE Ανακοινώνει Συνεργασία με την Corsair για Ενισχυμένο Έλεγχο RGB Φωτισμού

    Η GIGABYTE Technology, ανακοίνωσε μια σημαντική συνεργασία με την Corsair, στοχεύοντας στην παροχή βελτιωμένης εμπειρίας χρήστη μέσω της διαχείρισης του RGB φωτισμού. Με γνώμονα την αδιάκοπη δέσμευση για αριστεία και τροφοδοτούμενη από τα σχόλια των χρηστών, αυτή η συνεργασία αποτελεί το αποτέλεσμα μηνών έρευνας, ανάπτυξης και τελειοποίησης.

     

    Η νέα ενημέρωση λογισμικού που ανακοινώθηκε, περιλαμβάνει τη διαλειτουργικότητα μεταξύ του λογισμικού GCC της GIGABYTE και του iCUE της Corsair, επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν τα εφέ φωτισμού και των δύο προϊόντων μέσω και των δύο λογισμικών. Συγκεκριμένα, οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται τα περιφερειακά της Corsair (όπως ακουστικά, πληκτρολόγια και ποντίκια) μέσω του GCC, ή να ελέγχουν τα LED της μητρικής της GIGABYTE και τα ARGB headers μέσω του iCUE.

     

    GCC & iCUE System截圖_1.jpg GCC & iCUE System截圖_2.jpg

     

    Η GIGABYTE επιδιώκει να επεκτείνει αυτή τη συνεργασία με άλλους κατασκευαστές περιφερειακών, ώστε να παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα ελέγχου του φωτισμού των μητρικών GIGABYTE, καθώς και του φωτισμού VGA, AIO και case, μέσω του λογισμικού φωτισμού των συνεργαζόμενων κατασκευαστών.

    Η νέα αυτή έκδοση θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούνιο, με τις εκδόσεις των CORSAIR iCUE και GIGABYTE Control Center (GCC). Οι χρήστες καλούνται να μείνουν συντονισμένοι στις επίσημες ιστοσελίδες της GIGABYTE και της Corsair για τις τελευταίες ενημερώσεις.


    Πηγή
    Φωτογραφία: PCGamesN
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.