Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η NVIDIA δοκιμάζει σχέδια της GPU GeForce RTX 50 Series "Blackwell", που κυμαίνονται από 250 W έως 600 W

    Σύμφωνα με τον δικτυακό τόπο Benchlife.info, η NVIDIA υποτίθεται ότι βρίσκεται στη φάση της δοκιμής σχεδίων με διαφορετική συνολική ισχύ γραφικών (TGP), από 250 Watt έως 600 Watt, για τις επερχόμενες κάρτες γραφικών GeForce RTX 50 της σειράς Blackwell. Η εταιρεία δοκιμάζει σχέδια που κυμαίνονται από 250 W που απευθύνονται σε mainstream χρήστες και μια πιο ισχυρή διαμόρφωση 600 W που είναι προσαρμοσμένη για επιδόσεις ενθουσιώδους επιπέδου. Το σύστημα ψύξης των 250 W αναμένεται να δίνει προτεραιότητα στη συμπαγή κατασκευή και την αποδοτικότητα ισχύος, καθιστώντας το μια ελκυστική επιλογή για τους παίκτες που αναζητούν ισορροπία μεταξύ δυνατοτήτων και εξοικονόμησης ενέργειας. Αυτός ο σχεδιασμός θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδιαίτερα ελκυστικός για όσους κατασκευάζουν rigs μικρού μεγέθους ή AIBs που επιθυμούν να προσφέρουν μικρότερα μεγέθη ψυγείων. Στο άλλο άκρο του φάσματος, η λύση ψύξης 600 W είναι η υψηλότερη TGP της στοίβας, η οποία ενδεχομένως να έχει κατασκευαστεί μόνο για δοκιμαστικούς σκοπούς. Άλλες SKU με διαφορετικές διαμορφώσεις ισχύος έρχονται στο ενδιάμεσο.

     

    To Techpowerup έχει αναφέρει την NVIDIA να δοκιμάζει μια έκδοση 900 watt της SKU GPU Ada Lovelace AD102, η οποία δεν είδε ποτέ το φως της ημέρας, οπότε θα πρέπει να λάβουμε αυτή τη φάση δοκιμών με επιφύλαξη. Συχνά, το πυρίτιο μηχανικής είναι η πρώτη παρτίδα που κατασκευάζεται για την ενεργοποίηση του λογισμικού και του firmware, ενώ το τελικό πυρίτιο είναι πολύ πιο αποδοτικό και πιο βελτιστοποιημένο για να χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια και να ευθυγραμμίζεται με τις κανονικές δομές TGP. Η τρέχουσα SKU με την υψηλότερη τιμή, η GeForce RTX 4090, χρησιμοποιεί TGP 450 watt. Έτσι, αντιμετωπίστε αυτή τη φάση με κάποιες επιφυλάξεις, καθώς περιμένουμε να βγουν περισσότερες πληροφορίες.


    Πηγή
    Φωτογραφία: techpowerup.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.