Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το DiskMantler της Garner φέρνει επανάσταση στην αποσυναρμολόγηση σκληρών δίσκων

      Κάνοντας τα ηλεκτρονικά απόβλητα πιο καθαρά και τη καταστροφή των δίσκων πιο συναρπαστική

    Η Garner, παρουσιάζει την τελευταία της ανακάλυψη στην τεχνολογία αποσυναρμολόγησης σκληρών δίσκων με το DiskMantler. Σχεδιασμένο για να απλοποιεί, να επιταχύνει και να προσθέτει μια πινελιά ενθουσιασμού στη διαδικασία, το DiskMantler μπορεί να υπερηφανεύεται για την ικανότητα πλήρους αποσυναρμολόγησης περιστρεφόμενων δίσκων σε 90 δευτερόλεπτα ή λιγότερο μέσω έντονων δονήσεων. Ένα συναρπαστικό βίντεο επίδειξης παρουσιάζει την αβίαστη εμπειρία του χρήστη, απεικονίζοντας σκληρούς δίσκους που εισάγονται στην υποδοχή εισόδου της συσκευής και αναδύονται ως ξεχωριστά εξαρτήματα μέσα σε λίγα λεπτά.

     

     

    Αυτή η πρωτοποριακή μέθοδος αποσυναρμολόγησης όχι μόνο εγγυάται τον ενδελεχή διαχωρισμό των εξαρτημάτων του σκληρού δίσκου, αλλά και υπερασπίζεται τη φιλικότητα προς το περιβάλλον σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους καταστροφής, όπως η αποτέφρωση ή η σύνθλιψη. Διατηρώντας πολύτιμα υλικά όπως οι μαγνήτες σπάνιων γαιών, το DiskMantler προσφέρει μια βιώσιμη λύση για τη διαχείριση των ηλεκτρονικών αποβλήτων, ευθυγραμμιζόμενο με την αυξανόμενη ζήτηση για υπεύθυνες πρακτικές ανακύκλωσης στη βιομηχανία τεχνολογίας. Στόχος της Garner είναι να δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες και τους χρήστες να συμβάλουν σε μια καθαρότερη ενεργειακή μετάβαση, αξιοποιώντας το ανακυκλώσιμο δυναμικό των εξαρτημάτων των σκληρών δίσκων.

     

    Z7xe7HHV8yfAnxRkU3gawZ-970-80.png

     

    Ενώ το DiskMantler παρουσιάζει μια νέα προσέγγιση για την καταστροφή δεδομένων και τη μείωση των ηλεκτρονικών αποβλήτων, εξακολουθούν να υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των δεδομένων. Η Garner το αντιμετωπίζει αυτό με την επερχόμενη κυκλοφορία του DeMag, ενός εργαλείου "σούπερ απομαγνητιστή" που έχει σχεδιαστεί για την εξάλειψη των υπολειπόμενων δεδομένων από τις πλάκες των σκληρών δίσκων. Αυτή η ολοκληρωμένη προσέγγιση διασφαλίζει όχι μόνο τη φυσική καταστροφή των σκληρών δίσκων αλλά και τη διαφύλαξη των ευαίσθητων πληροφοριών, παρέχοντας στους χρήστες ηρεμία σε μια εποχή αυξανόμενων ανησυχιών για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των δεδομένων.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Garner
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.