Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το iPod είναι νεκρό

    Τον περασμένο Οκτώβριο συμπληρώθηκαν 20 χρόνια του iPod. Είναι μια αξιοσημείωτη πορεία στον κόσμο των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης. Και ενώ είναι αναμφίβολα αλήθεια ότι τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για το ipod, λόγω άλλων σειρών προϊόντων που κάλυπταν τις ίδιες ανάγκες που κάλυπτε και αυτό. Παρόλες τις επικαλύψεις με το iPhone και το iPad, κατάφερνε να κρατηθεί. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

    Η Apple ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι το iPod είναι νεκρό. Σταματάει τη παραγωγή και η διάθεσή του θα συνεχιστεί μέχρι την εξάντληση των διαθέσιμων αποθεμάτων. Επομένως, εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα για οποιονδήποτε λόγο, αγοράστε τώρα. Η όλη υπόθεση iPod ήταν το χρόνικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου, μιας και πλέον το iPod είχε χάσει την επαφή του με την βάση χρηστών που θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει, την νεολαία. Το εμβληματικό μοντέλο clickwheel, το οποίο αργότερα δημιούργησε το Classic, καταργήθηκε το 2014. Οι Shuffle και Nano, εν τω μεταξύ, αποσύρθηκαν τρία χρόνια αργότερα. Μέχρι σήμερα, το iPod Touch έβδομης γενιάς κρατιόταν πεισματικά στη κυκλοφορία, τρία χρόνια μετά το ντεμπούτο του.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.