Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το MouthPad επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετούν το ποντίκι τους στο στόμα τους

    Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε ακούσει για διάφορα πειραματικά συστήματα που θα επέτρεπαν στους ανθρώπους να ελέγχουν υπολογιστές ή άλλες συσκευές μέσω του στόματός τους. Ωστόσο, ένα τέτοιο εργαλείο θα πρέπει σύντομα να είναι διαθέσιμο στο εμπόριο, με τη μορφή του MouthPad. Κατασκευασμένο από την εταιρεία Augmental, που αποτελεί παρακλάδι του MIT, το MouthPad έχει σχεδιαστεί κυρίως για χρήση από άτομα που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους. Aπευθύνεται επίσης σε άτομα με πολλαπλές εργασίες που προσπαθούν να εκτελέσουν μια εργασία με τα χέρια τους, ενώ ταυτόχρονα ελέγχουν ένα ηλεκτρονικό gadget. Το MouthPad διαθέτει ένα τρισδιάστατα εκτυπωμένο αδιάβροχο σώμα από οδοντιατρική ρητίνη, στο εσωτερικό του οποίου βρίσκεται ένας μικροεπεξεργαστής, μια μπαταρία, μια μονάδα Bluetooth και μια εύκαμπτη πλακέτα κυκλώματος με ενσωματωμένους αισθητήρες πίεσης.

     

    αρχείο λήψης.webp
    Μια φόρτιση της μπαταρίας του MouthPad φέρεται να είναι καλή για πάνω από πέντε ώρες λειτουργίαςAugmental


    Κάθε μονάδα κατασκευάζεται κατά παραγγελία για να ταιριάζει στον εκάστοτε χρήστη, μέσω μιας τρισδιάστατης σάρωσης του εσωτερικού του στόματός του. Μόλις τοποθετηθεί, καλύπτει τα άνω δόντια τους και την οροφή του στόματός τους. Μπορεί να αφαιρεθεί γρήγορα και εύκολα, και σύμφωνα με πληροφορίες δεν επηρεάζει την ικανότητά τους να μιλούν καθαρά. Το mouthpad ζυγίζει περίπου 7,5 γραμμάρια (0,3 oz) και έχει πάχος περίπου 0,7 mm.

     

    Το MouthPad λειτουργεί ανιχνεύοντας τη θέση και την πίεση της γλώσσας του χρήστη και μετατρέποντας τα δεδομένα αυτά σε εντολές μέσω ενός αλγορίθμου μηχανικής μάθησης. Σε ένα συνδεδεμένο με Bluetooth smartphone, φορητό υπολογιστή ή άλλη συσκευή, ο χρήστης είναι έτσι σε θέση να μετακινεί και να κάνει κλικ σε έναν κέρσορα, να στέλνει και να λαμβάνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να παίζει βιντεοπαιχνίδια ή να κάνει σχεδόν οτιδήποτε άλλο που συνήθως γίνεται με τη χρήση ενός συμβατικού ποντικιού.

     

    Η συσκευή είναι συμβατή με λειτουργικά συστήματα iOS, Android, Windows, Mac και Linux. Μια απλή δίωρη φόρτιση της μπαταρίας του ισχυρίζεται ότι είναι καλή για πάνω από πέντε ώρες χρήσης. Οι δυνητικοί αγοραστές μπορούν να εγγραφούν στη λίστα αναμονής, μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας. Περιμένουμε ακόμα απάντηση σχετικά με την τιμολόγηση και τη διαθεσιμότητα.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Augmental
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.