Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Sonos ανακοινώνει σχέδια για την είσοδο σε σημαντική νέα κατηγορία προϊόντων, πιθανότατα αυτή των ακουστικών

    Η Sonos ανακοίνωσε σήμερα τα σχέδιά της να επεκταθεί σε μια νέα κατηγορία προϊόντων "πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων" το 2024, τα ακουστικά. Ο διευθύνων σύμβουλος της Sonos Patrick Spence αρνήθηκε να δώσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδια της εταιρείας, αλλά δήλωσε ότι το νέο προϊόν θα "συμπληρώσει" τις τρέχουσες συσκευές Sonos και θα "ενθουσιάσει τους πελάτες και θα οδηγήσει σε άμεσα έσοδα".


    Ο Spence δήλωσε ότι η Sonos πιστεύει ότι θα παράγει περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια από νέα προϊόντα το 2024 και το νέο προϊόν θα αντιπροσωπεύει ένα "μεγάλο μέρος" αυτών των εσόδων κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

     

    Υπάρχουν φήμες εδώ και χρόνια ότι η Sonos σκοπεύει να εισέλθει στην αγορά ακουστικών με ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών που θα μπορούσαν να είναι παρόμοια σε σχεδιασμό με τα over-ear ακουστικά όπως τα AirPods Max. Η Sonos δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ τις εργασίες της στα ακουστικά, αλλά ένα εσωτερικό υπόμνημα που διέρρευσε και το οποίο περιήλθε στην κατοχή του Bloomberg νωρίτερα σήμερα επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία έχει πράγματι ένα τμήμα ακουστικών.

     

    Αυτή τη στιγμή, η Sonos αναπτύσσει ασύρματα ηχεία, soundbars και άλλες συσκευές οικιακού κινηματογράφου, οπότε τα ακουστικά φαίνεται να είναι ένα λογικό επόμενο βήμα για την εταιρεία. Καθώς η Sonos κατασκευάζει συσκευές υψηλότερων προδιαγραφών, τα πρώτα ακουστικά θα μπορούσαν ίσως να σχεδιαστούν για να ανταγωνιστούν τα over-ear ακουστικά από εταιρείες όπως η Bose, η Sony, η Sennheiser, η Shure και η Bowers & Wilkins, αλλά η Sonos θα μπορούσε επίσης να στοχεύσει στην αγορά των AirPods.

     

    Το Bloomberg το 2019 ανέφερε ότι η Sonos στόχευε σε τιμή 300 δολαρίων και επικεντρωνόταν σε χαρακτηριστικά όπως η ποιότητα ήχου και η διαλειτουργικότητα πολλαπλών υπηρεσιών, αλλά έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που προέκυψαν νέες λεπτομέρειες και ανάγκες.

     

    Τα ηχεία της Sonos ανταγωνίζονται ήδη τα ηχεία της Apple, οπότε μια σειρά ακουστικών κεφαλής που θα χρησιμεύσει ως εναλλακτική λύση για τα AirPods Max και τα Beats δεν θα αποτελούσε έκπληξη. Σε αυτό το σημείο, λίγα είναι γνωστά για τα σχέδια της Sonos για τα ακουστικά και δεν υπάρχει ανακοίνωση για συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.