Jump to content



  • yanni
    yanni

    Έρχεται η Nvidia GeForce GTX Titan X

    Η Nvidia GeForce GTX Titan X θα αποτελέσει την ναυαρχίδα της Nvidia και θα είναι η πρώτη κάρτα που θα αξιοποιεί την ισχύ του GM200, ο οποίος βασίζεται στην τελευταίας αρχιτεκτονικής Maxwell. Ο πυρήνας GM200 είναι ο μεγάλος πυρήνας της σειράς Maxwell και θα αποτελείται από 8 δισεκατομμύρια transistors. Για σύγκριση ο GM204 που βρίσκεται στις GTX 980 και GTX 970 αποτελείται από 5,2 δισεκατομμύρια transistors. Η κάρτα πιθανολογείται να έχει 12GB μνήμης, 384bit data bus και 3072 πυρήνες CUDA.

     

    Φωτογραφίες της κάρτας από το TechGage και το LegitReviews μας δείχνουν ότι η κάρτα θα διαθέτει logo το οποίο θα φωτίζεται από LEDs, ενώ θα απουσιάζει το backplate. Το I/O bracket θα είναι το ίδιο με αυτό που διαθέτει η GTX 980, ενώ το dual slot σύστημα ψύξης θα είναι το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιείται στα κορυφαία μοντέλα της εταιρίας. Η κάρτα θα διαθέτει μνήμες και στο πίσω μέρος της, ενώ για την τροφοδοσία της θα απαιτούνται δύο PCIe καλώδια, ένα 6pin και ένα 8pin. Αυτό σημαίνει ότι η κάρτα θα έχει TDP κάπου στα 250W. Επιπλέον θα υποστηρίζει και Quad SLI. Όσον αφορά τις εξόδους οθόνηες, η κάρτα θα διαθέτει τρία DisaplyPorts, ένα HDMI και ένα DVI.

     


    TITAN X logo backlight


    titanx back 645x273


    titanx power connectors 645x501


    titanx Sli 645x466


    titanx video connectors 645x456


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.