Jump to content



  • yanni
    yanni

    Ανακοινώθηκε το νέο Huawei Nova 4, το δεύτερο κινητό με... τρύπα στην οθόνη

    Η Huawei ανακοίνωσε το νέο της smartphone Nova 4, το οποίο είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρίας το οποίο έρχεται με in display selfie κάμερα. Πρακτικά έχουμε μια μικρή τρύπα στην οθόνη, όπου φιλοξενείται η κάμερα.

     

    Η Apple ήταν η πρώτη εταιρία που προσπάθησε να μεγιστοποιήσει την οθόνη στο κινητό της, παρουσιάζοντας το iPhone X με το γνωστό notch, την εγκοπή που φιλοξενούσε ο υποσύστημα αναγνώρισης προσώπου, συμπεριλαμβανομένης προφανώς της μπροστινής κάμερας. Ασχέτως του αν η ιδέα ήταν καλή ή κακή, δεν άργησε να γίνει μόδα. Φαίνεται ότι σύντομα το πρόβλημα της εγκοπής θα αντικατασταθεί από αυτό της τρύπας, μιας και το Nova 4 είναι το δεύτερο smartphone που υιοθετεί την ιδέα αυτή. Πρώτο ήταν το Samsung Galaxy A8 το οποίο ανακοινώθηκε πριν μια εβδομάδα.

     

    Το Nova 4 της Huawei θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, όπου η διαφορά θα βρίσκεται στην πίσω κυρίως κάμερα. Έτσι η κορυφαία έκδοση θα διαθέτει στο πίσω μέρος της ένα σύστημα τριών καμερών, με την κύρια να είναι των 48MP ( f/1.8 aperture) και οι άλλες δύο των 16M και 2MP. Μια δεύτερη, οικονομικότερη έκδοση του Nova 4, αντικαθιστά την κάμερα των 48MP με μια κάμερα των 20MP. Η μπροστινή κάμερα για τις selfies έχει ανάλυση 25MP.

     

    Huawei Nova 4 -1.jpg

     

    Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, έχουμε οθόνη 6,4'' IPS LCD, ανάλυσης 2310 x 1080 pixels, επεξεργαστή Kirin 970, 8GB μνήμης και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Το Nova 4 διαθέτει επίσης αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, μπαταρία 3750mAh με υποστήριξη για 18W fast charging μέσω θύρας USB-C, ενώ το λειτουργικό είναι το Android 9.0 Pie.

     

    Όσον αφορά τις τιμές, η κορυφαία έκδοση με την κάμερα των 48MP θα πωλείται περίπου στα 435 ευρώ, ενώ αυτή με την 20MP κάμερα περίπου στα 395 ευρό.

     

    Περισσότερα για την συσκευή μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη ιστοσελίδα της Huawei εδώ.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.