Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα σειρά τροφοδοτικών NZXT E Series με δυνατότητα real time παρακολούθησης της λειτουργίας τους

    Η NZXT ανακοίνωσε τρία νέα ATX τροφοδοτικά της νέας σειράς E, ισχύος 500W, 650W και 850W, τα οποία κατασκεύασε σε συνεργασία με την Seasonic. Τα νέα αυτά τροφοδοτικά της σειράς E, εκτός από κορυφαία απόδοση, η οποία πιστοποιείται με σήμανση 80 PLUS Gold, προσφέρουν και δυνατότητα παρακολούθησης της λειτουργίας τους σε πραγματικό χρόνο, μέσω του λογισμικού CAM. Τα νέα τροφοδοτικά αναμένεται να είναι διαθέσιμα από τις 20 Αυγούστου προς 120, 130 και 150 ευρώ, από το μικρότερο προς το μεγαλύτερο μοντέλο. Θα καλύπτονται με 10 χρόνια εγγύησης.

     

    Περισσότερα στο δελτίο τύπου που ακολουθεί, αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα της σειράς E εδώ.

     

     

    NZXT E850 1.jpg

    Δελτίο Τύπου της Νέας σειράς τροφοδοτικών NZXT E Series

    Η NZXT ανακοινώνει σήμερα μια νέα σειρά ψηφιακών τροφοδοτικών ATX που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους PC Builders έλεγχο και παρακολούθηση ισχύος σε πραγματικό χρόνο. Η E Series περιλαμβάνει μοντέλα 500W, 650W και 850W, όλα με πιστοποίηση 80Plus Gold. Για αυτά τα PSU, η NZXT συνεργάστηκε με την Seasonic, έναν από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές PSU, και συνεργάστηκε μαζί τους για να ενισχύσει την πλατφόρμα Focus+ Gold και την αρχιτεκτονική PMBus, προσθέτοντας ένα ισχυρό Texas Instruments DSP και συνδεσιμότητα USB.

     

    "Το PSU είναι ένα κρίσιμο κομμάτι του υπολογιστή σας. Ο στόχος μας για τη δημιουργία ενός πιο έξυπνου υπολογιστή ικανό να ανταποκρίνεται αυτόματα στις απαιτήσεις της εφαρμογής - είτε περιηγείστε στον ιστό, γράφετε email ή παίζετε το αγαπημένο σας παιχνίδι - περιλαμβάνει την προσθήκη ελέγχου και παρακολούθησης σε συσκευές που είναι ενσωματωμένες στο σύστημα. Δήλωσε ο Johnny Hou, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της NZXT. "Τα PSUs της E Series είναι ένα ακόμη βήμα για την ολοκλήρωση αυτού του οράματος. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την απόδοση του PSU σε πραγματικό χρόνο, να παρακολουθήσετε τη θερμοκρασία και τις συνολικές ώρες ενεργοποίησης και ακόμη και να ενεργοποιήσετε την multi-rail OCP για πρόσθετη προστασία των βασικών εξαρτημάτων χρησιμοποιώντας το CAM - την καινοτόμο λύση λογισμικού μας στην καρδιά του έξυπνου υπολογιστή μας. "

     

    NZXT E Series PSUs Βασικά χαρακτηριστικά

    ● Ενεργός έλεγχος για τα 12V, 5V και 3.3V rails

    ● Ενεργοποίηση της συνολικής παρακολούθησης χρόνου ενεργοποίησης με ενσωματωμένο ρολόι πραγματικού χρόνου (RTC)

    ● Ψηφιακή προστασία υπερφόρτωσης πολλαπλών rails (OCP) και για τις τρεις εξόδους 12V, με ρυθμιζόμενα κατώτατα όρια για τις συνδέσεις 12V CPU (4 + 4 pin) και GPU (6 + 2 pin PCIe)

    ● Ιαπωνικοί πυκνωτές με βαθμό τα 105 ° C

    ● Πιστοποίηση 80Plus Gold

    Fully Modular σχεδιασμός που σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε μόνο τα καλώδια που χρειάζεστε

    ● 10ετή εγγύηση και υπηρεσία υποστήριξης NZXT

     

    Παρακολουθήστε την απόδοσή σας

    Η E Series χρησιμοποιεί έναν ισχυρό επεξεργαστή ψηφιακών σημάτων (DSP) που παρέχει δείκτες ισχύος σε πραγματικό χρόνο για για τα τρία reails των 12V, μαζί με το συνολικό χρόνο λειτουργίας και την εσωτερική θερμοκρασία. Συγκρίνετε την ισχύ της CPU και της GPU με την ονομαστική TDP και παρακολουθήστε τα ιστορικά δεδομένα χρησιμοποιώντας το CAM.

     

    NZXT CAM PSU monitoring.png

     

    Ασφάλεια

    Εκτός από την παροχή υψηλής ακρίβειας παρακολούθησης, το ενσωματωμένο DSP σάς επιτρέπει να ενεργοποιήσετε την ανεξάρτητη προστασία υπέρτασης (OCP) για την έξοδο 12V στη μητρική πλακέτα, τη CPU και τη GPU, παρέχοντας ακόμα καλύτερη προστασία για τα ακριβά σας εξαρτήματα.

     

    Αξιοπιστία και Αποτελεσματικότητα

    Όλες οι μονάδες PSU της E Series με πιστοποίηση 80Plus Gold κατασκευάζονται με ιαπωνικούς πυκνωτές με βαθμό 105 ° C, παρέχοντας μακροχρόνια ανθεκτικότητα και αξιοπιστία και υποστηρίζονται από μια περιορισμένη 10ετή εγγύηση.

    Τρέχει Αθόρυβα

    Όταν τροφοδοτείτε με δύναμη κάτω από τα 100W συνολικά, η λειτουργία 0dB παρέχει πλήρη αθόρυβη λειτουργία. Χρησιμοποιώντας το CAM, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τη δική σας ταχύτητα ανεμιστήρων ώστε να ταιριάζει στο σύστημά σας ή να επιλέξετε μεταξύ των λειτουργιών Silent, Performance ή Fixed preset. 

     

    NZXT CAM PSU fan monitoring.png

     

     

     

    NZXT E850 3.jpg

     

    NZXT E850 2.jpg

     

    NZXT E850 4.jpg

     

    NZXT E Series Specs.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.