Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Δύο νέα Android Wear smartwatches θα κυκλοφορήσει η Google στις αρχές του 2017

    Η Google σχεδιάζει την κυκλοφορία δύο νέων Android Wear smartwatches, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του ο Jeff Chang, product manager του Google Android Wear, τα οποία θα είναι εξοπλισμένα με το νέο λειτουργικό Android Wear 2.0.

     

    Τα νέα smartwatches δεν θα φέρουν το λογότυπο του "Pixel, Watch by Google", αλλά θα είναι κατασκευασμένα από άλλες εταιρίες οι οποίες δεν αποκαλύφθηκαν στην συνέντευξη του Chang, ο οποίος δήλωσε μόνο ότι οι εταιρίες που θα αναλάβουν την κατασκευή του, έχουν ήδη κυκλοφορήσει και δικές τους Android Wear συσκευές στο παρελθόν.

     

    Αυτό μας αφήνει ευτυχώς με πολύ λίγες επιλογές αφού αρκετές εταιρίες έχουν αποσυρθεί από το Android Wear. Η Lenovo έχει δηλώσει ότι δεν θα κατασκευάσει νέο Moto 360, ενώ η Huawei θα χρησιμοποιήσει το Tizen, όπως φυσικά ήδη κάνει η Samsung. Έτσι μας μένει μόνο η LG και η Asus.

     

    13247-d0a9cd5bb3637b89588d74dd6c55fc88.jpg

     

    Στην παρακάτω λίστα βρίσκονται όλα τα smartwatches τα οποία θα αναβαθμιστούν στο νέο λειτουργικό σύστημα της Google για smrtwatches, το Android Wear 2.0, το οποίο θα διαθέτει αρκετά νέα χαρακτηριστικά όπως υποστηρίξει για ανεξάρτητες εφαρμογές, ενσωμάτωση του Android Pay, το οποίο θα λειτουργεί  και με συσκευές iOS.

     

    Moto 360 Gen 2
    Moto 360 Sport
    LG Watch Urbane 2nd Edition LTE
    LG Watch Urbane
    LG G Watch R
    Polar M600
    Casio Smart Outdoor Watch
    Nixon Mission
    Tag Heuer Connected
    Fossil Q Wander
    Fossil Q Marshal
    Fossil Q Founder
    Michael Kors Access Bradshaw Smartwatch
    Michael Kors Access Dylan Smartwatch
    Huawei Watch
    Huawei Watch Ladies
    Asus ZenWatch 2
    Asus ZenWatch 3

     

    Η τέταρτη Developer Preview έκδοση του Android Wear 2.0 κυκλοφόρησε πριν από εννέα ημέρες και σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εταιρίας, νέες εκδόσεις κυκλοφορούν κάθε έξι εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε την τελική Preview έκδοση στα τέλη του Ιανουαρίου και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η τελική έκδοση για τους κατόχους των παραπάνω συσκευών.

     


     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.