Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η έκδοση Lollipop τρέχει σε 10 τοις εκατό των android συσκευών

    Τον περασμένο μήνα η αύξηση ήταν περίπου 5 τοις εκατό σε όλες τις συσκευές ενώ τώρα, επτά μήνες από την κυκλοφορία του είναι κοντά στο 10 τοις εκατό. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι καθώς κυκλοφορούν στην αγορά, μέσα στο 2015, ολοένα και περισσότερες νέες συσκευές το ποσοστό του Lollipop θα αυξάνεται.

     

    Απρίλιος 2015

    Android Dist april.

     

    Όσον αφορά τον αρχηγό του Android, το Kit Kat, βρίσκεται εγκατεστημένο σε 39,8 τοις εκατό των Android συσκευών, παρουσιάζει δηλαδή μια μικρή μείωση από το 42,4 τοις εκατό που ήταν τον περασμένο μήνα.

     

    Οι υπόλοιπες εκδόσεις του Android παρουσίασαν όλες μείωση, συχνό φαινόμενο των τελευταίων μηνών. To Jelly Bean έπεσε στα 39,2 % από 40,7%, το Ice Cream Sandwich βρίσκεται στο 5.3% και η έκδοση Gingerbread στο 5.7%. Η Froyo είναι ακόμα ζωντανή σε λίγες όμως συσκευές με ποσοστό 0.3%.

     

    Μάιος 2015

    Android Distributionmay


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.