Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Antec παρουσίασε το νέο της κουτί P380

    Το νέο P380 μοιάζει με την πρωτότυπη έκδοση αλλά με μερικές αλλαγές. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο πάχους 4 mm αντί για 8 mm και αντί το πάνω και μπροστινό μέρος να είναι κατασκευασμένο από ένα ενιαίο λυγισμένο κομμάτι, η Antec προτίμησε να το κάνει δύο ξεχωριστά κομμάτια. Το cage για τους δίσκους έχει επίσης αλλάξει. Είναι και αυτό κατασκευασμένο από αλουμίνιο 4 mm και μπορούν να τοποθετηθούν οκτώ συνολικά σκληροί δίσκοι των 3.5". Χωράει μεγάλες κάρτες γραφικών και μητρικές μέχρι E-ATX. Διαθέτει και εννέα θέσεις επέκτασης έτσι ώστε να μπορεί να δεχθεί τέσσερις κάρτες γραφικών σε SLI ή Crossfire.
    Αυτό που θέλει να μας δείξει η Antec είναι ότι επιστρέφει δυναμικά και ότι ακούει τους πελάτες της και τις προτάσεις της κοινότητας. Ένα παράδειγμα είναι ότι δεν έχει θέση για να τοποθετηθεί οπτικό drive των 5.25" αλλά θέση για ένα λεπτό οπτικό drive πίσω από το μπροστινό panel. Αυτό ενώ δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να τοποθετήσει ένα τέτοιο drive, και παράλληλα κρατάει την μπροστινή όψη "καθαρή".
    Η Antec τοποθέτησε από ένα σετ διακοπτών σε κάθε πλευρά του κουτιού έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί με οποιοδήποτε πλευρά στον τοίχο. Οι μπροστινές έξοδοι μπορούν να αλλάξουν και αυτές πλευρά και το μόνο που θα χάσετε αν το βάλετε με την αριστερή πλευρά στον τοίχο, είναι το πλαϊνό παράθυρο. Η προτεινόμενη λιανική τιμή είναι στα 229 δολάρια, αλλά αναμένεται να φτάσει στα καταστήματα στα 199 δολάρια.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.