Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Microsoft ξεκίνησε τη διανομή του Anniversary Update για PC

    Έναν χρόνο και τέσσερις ημέρες πριν, η Microsoft κυκλοφόρησε τα Windows 10 για PCs. Τον Νοέμβριο κυκλοφόρησε την πρώτη μεγάλη ενημέρωση με το όνομα "November update", μαζί με τα πρώτα smartphones τα οποία χρησιμοποιούσαν το λειτουργικό σύστημα Windows 10 Mobile.

     

    Σήμερα μετά από αρκετούς μήνες δοκιμών των επτά εκατομμυρίων Windows Insiders ανά τον κόσμο, η Microsoft ξεκίνησε να διανέμει την επόμενη μεγάλη ενημέρωση για τα Windows 10.

     

    windows-10-anniversary-update-pc-07-story.jpg

     

    Και πραγματικά είναι όντως μία σημαντική  ενημέρωση για τα Windows 10. Με το όνομα Anniversary Update, είναι γνωστή και ως έκδοση 1607 (δηλαδή Ιούλιο του 2016, αν και έχουμε Αύγουστο), η ενημέρωση αυτή φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά, μερικά από τα οποία αναφέρουμε παρακάτω :

     

    • Αλλαγές στο Action Center, με διαδραστικές ειδοποιήσεις οι οποίες εμφανίζονται σε όλες τις συσκευές που διαθέτουν το νέο λειτουργικό της εταιρίας
    • Η Cortana, αναβαθμίζεται και μπορεί πια να κάνει έρευνες, να παίζει μουσική, να ορίζει υπενθυμίσεις από την οθόνη κλειδώματος, χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας. 
    • Νέα εμπειρία με το Skype experience, μέσω μία νέας αυτόνομης Universal Windows Platform (UWP) εφαρμογής διαθέσιμη σε PCs και smartphones
    • Περισσότερες επιλογές για τη διαμόρφωση των Windows 10 καθώς και ένα νέο σκούρο θέμα για τα Windows 10
    • Νέες δυνατότητες του Windows Ink με υποστήριξη συσκευών με γραφίδα όπως το Surface
    • Σημαντικές βελτιώσεις στον Microsoft Edge, όπως υποστήριξη για επεκτάσεις, βελτίωση στην κατανάλωση ρεύματος, στις κινητές συσκευές, βελτιωμένες ειδοποιήσεις και ευκολίες πρόσβασης 
    • Βελτιώσεις στον τομέα της ασφάλειας όπως βιομετρική επαλήθευση ταυτότητας με υποστήριξη για το Windows Hello στον Edge και στις UWP εφαρμογές και βελτιωμένη ασφάλεια για εταιρίες και επιχειρήσεις.
    • Γίνεται διαθέσιμο το Bash on Ubuntu για Windows, με υποστήριξη για τη γραμμή εντολών του Linux με δυνατότητα πρόσβαση στα Ubuntu binaries μέσα από τα Windows 10
    • Νέα βελτιωμένη εμπειρία gaming όπως το Xbox Play Anywhere, και μία μεγάλη γκάμα νέων χαρακτηριστικών για το Xbox One


    Η Microsoft δήλωσε ότι το Anniversary Update "ξεκίνησε να διανέμεται παγκοσμίως σε Windows 10 PCs σε φάσεις, ξεκινώντας από τα πιο καινούργια συστήματα". Η νέα ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη μέσω του Windows Update. Αν δεν θέλετε να περιμένετε μπορείτε να κάνετε μια αναζήτηση για νέες ενημερώσεις στο Windows Update για να δείτε αν είναι διαθέσιμη για το σύστημά σας. Αν δεν εμφανιστεί η νέα ενημέρωση μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της Microsoft και να κάνετε την αναβάθμιση από εκεί.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.