Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η SilverStone κυκλοφορεί το νέο της κουτί Kublai KL05

    Διαθέτει πολύ βολικές θήκες 5.25” οι οποίες αφαιρούνται και τοποθετούνται χωρίς εργαλεία για την τοποθέτηση οποιουδήποτε συνδυασμού 2.5” ή 3.5” δίσκων. Μπορεί να δεχθεί από οκτώ μέχρι και έντεκα δίσκους με την αγορά ενός επιπλέον cage. Με ένα σχετικά λεπτό και ψηλό σχεδιασμό, έχει ένα εκπληκτικά μεγάλο χώρο για συστήματα υδρόψυξης. Όχι μόνο παρέχει πλήρη υποστήριξη για ψυγεία των 240 mm και 280 mm στο πάνω και μπροστινό μέρος, αλλά έχει και ειδικά σχεδιασμένες υποδοχές για σωλήνες, θέσεις για ανεμιστήρες και αποσπώμενα φίλτρα για ένα δροσερό και καθαρό σύστημα.

     

    Το εσωτερικό του KL05 είναι μαύρο και κυκλοφορεί σε δύο παραλλαγές ανάλογα με το μπροστινό panel. Το ένα μοντέλο (KL05-W) διαθέτει πλαϊνό παράθυρο και άμεση εισροή αέρα και το άλλο μοντέλο (KL05-Q) έμμεση εισροή αέρα και πιο συντηρητική σχεδίαση αλλά με ειδικό μαλακό υλικό απόσβεσης του θορύβου.

     

    Η προτεινόμενη λιανική τιμή τους είναι 69,97 χωρίς τους φόρους και θα κυκλοφορήσουν στις 16 Ιουνίου.

     


    kl05b W 34left

     

    kl05b Q 34left

     

    kl05b 7


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.