Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Θα ανακοινώσει η Google την νέα έκδοση Android στο Google I/O ;

    Βλέποντας το πρόγραμμα, θα βρείτε τις συνηθισμένες εκδηλώσεις και ομιλίες όπως το “Gaming on Android TV” και το “Google Classroom Demo”> Υπάρχει και κάτι άλλο όμως που όλοι περιμένουν. Η ενημέρωση από την Google για το τι νέο υπάρχει στο Anddroid ( “What’s new in Android.”)

     

    Όπως είχε ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο, το Google I/O 2015 θα γίνει στο Moscone Center στο San Francisco California μεταξύ 28 και 30 Μαΐου. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία αναφορά στο πρόγραμμα για το Google Glass.

     


    google Io 2015 2015 05 06 11 07 05

     

    Υπάρχει όμως μια αναφορά στο Android M στην περίληψη της ομιλίας που θα αφορά το Android στην εργασία ("Android for Work Update ") :

     

    "Το Android M φέρνει τη δύναμη του Android σε όλους τους εργασιακούς χώρους. Αυτό ανοίγει νέες αγορές για εκατοντάδες εκατομμύρια συσκευές σε εργαζόμενους σε μικρές επιχειρήσεις, σε όσους εργάζονται χωρίς να έχουν συγκεκριμένο εργασιακό χώρο και σε εργαζόμενους σε αποθήκες στο χώρο των logistics. Όλοι αυτοί θα επωφεληθούν από την εφαρμογή του προγράμματος "Android devices for Work".

     


    schedule 2015 05 06 11 58 36 (1)

     


    Εκτός από το "φλέγον" θέμα της ονομασίας της νέας έκδοσης του Android, άλλα θέματα τα οποία θα συζητηθούν και θα υπάρχει ενημέρωση από τη Google είναι, το Project Ara, το modular τηλέφωνο της Google στο οποίο μπορείτε να συναρμολογείτε κατά βούληση και να αφαιρείτε ή να προσθέτει κομμάτια και το Project Tango, το οποίο είναι ένα tablet που συνδυάζει τρισδιάστατους χάρτες και εικονική πραγματικότητα συνδέοντας έτσι τους δύο κόσμους.

     

    Άλλα projects για τα οποία θα υπάρχει ενημέρωση είναι το Android Auto, το αυτοκίνητο που δεν χρειάζεται οδηγό και το Android TV ο αντικαταστάτης του Google TV, το οποίο τερματίστηκε.

     


    Vehicle prototype 650 80

     

    android Tv3 650 80


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.