Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Νέα μοντέλα για νέες επιχειρήσεις από την HP

    Από τα μέλη της οικογένειας ProDesk διαλέξαμε και σας παρουσιάζουμε εν συντομία τα μοντέλα HP ProDesk 600 G1 Desktop Mini PC και HP ProDesk 400 G1 Small Form Factor. Και τα δύο αυτά μοντέλα, τα διακρίνει το μικρό μέγεθος και η πληθώρα χαρακτηριστικών, τόσο σε επίπεδο υλικού όσο και λογισμικού.
    HP Prodesk 600 Desktop Mini (DM)

     

    Για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που χρειάζονται ευελιξία και δύναμη σε χαμηλότερη τιμή, η HP έχει αναπτύξει τη σειρά μικρών επιτραπέζιων υπολογιστών PRODESK 600. Η πλατφόρμα PRODESK διαθέτει Intel Shark Bay Q85 chipset και 4ης γενιάς επεξεργαστές. Σημαντική είναι επίσης και η προσθήκη υβριδική μονάδα δίσκου στερεάς κατάστασης, που αυξάνουν την παραγωγικότητα με τις επιδόσεις τους. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα πλήρη χαρακτηριστικά, καθώς επίσης και για τα προσφερόμενα παρελκόμενα και υπηρεσίες (οι οποίες δε περιλαμβάνονται στο αρχικό πακέτο αγοράς), μπορείτε να βρείτε εδώ.

     

    HP Prodesk 600 Mini PC

    gallery_33472_3_162593.png

     


    Το HP Prodesk 600 Mini PC, διαθέτει ένα πλήρες «οπλοστάσιο» από εφαρμογές αναπτυγμένες αποκλειστικά από την HP για τα προϊόντα που αυτή διαθέτει, με σκοπό να υπάρξει πλήρης εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του προσφερόμενου υλικού και να αποδοθεί στο χρήστη, είτε βρίσκεται στο σπίτι ή στην επιχείρησή του, η καλύτερη εμπειρία βοηθώντας τον να δουλέψει σε ένα περιβάλλον ασφαλές, χωρίς διακοπές και καθυστερήσεις, να τον αποσπούν από την εργασία του. Χαρακτηριστικά όπως η αγαστή δικτύωση με το HP Wireless Hotspot, ή η προβολή των ιδεών σας με τη βοήθεια του WiDi Intel® Wireless Display, είναι σημαντικά για κάποιον που δουλεύει και κινείται σε ένα πολυμορφικό εργασιακό περιβάλλον. Επίσης, η απρόσκοπτη εργασία εξασφαλίζεται με τους ισχυρούς επεξεργαστές όπως ο Intel® Core™ i5-4590T, τα μοναδικά προγράμματα της HP στον τομέα της ασφάλειας όπως είναι τα HP Client Security, HP BIOSphere, και το HP Drive Encryption.

     


    HP ProDesk 400 G1 Small Form Factor

     



    gallery_33472_3_2798.jpg

     


    Ο HP ProDesk 400 G1 προσφέρει επεκτάσιμες επιλογές επιτραπέζιου υπολογιστή που ικανοποιούν τις καθημερινές επαγγελματικές ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης, αφήνοντας αρκετό χώρο για ανάπτυξη, ο οποίος επιτυγχάνεται με ελάχιστο κόστος απόκτησης και ιδιοκτησίας.

     


    Ελαχιστοποιώντας το συνολικό κόστος κτήσης αποτελεί μια έξυπνη επένδυση αφού διαθέτει Windows 8.1 και επεξεργαστή Intel® Core™ i5-4570 4ης γενιάς, με ισχυρό chipset και μνήμη. Με αυτόν τον τρόπο είστε σίγουροι για την σταθερότητα του συστήματος, μιας και οι συγκεκριμένοι υπολογιστές, έχουν δοκιμαστεί για πάνω από 115.000 ώρες σε όλα τα πιθανά σενάρια χρήσης, δίνοντας σαν αποτέλεσμα ένα υπολογιστικό σύστημα πάνω στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε. Επίσης, η HP έχει διαθέσιμο το ίδιο λογισμικό που αναφέραμε στο HP Prodesk 600 Mini PC, έτσι ώστε να μπορεί ο χρήστης να εκμεταλλευθεί τις δυνατότητες του HP ProDesk 400 G1 στο έπακρο. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα πλήρη χαρακτηριστικά καθώς επίσης και για τα προσφερόμενα παρελκόμενα και υπηρεσίες (οι οποίες δε περιλαμβάνονται στο αρχικό πακέτο αγοράς), μπορείτε να βρείτε εδώ


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.