Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Νέα συνεργασία της Lenovo και της Razer στην DreamHack Winter 2015

    Οι δύο εταιρίες ανακοίνωσαν ότι θα συνεργαστούν και θα κυκλοφορήσουν από κοινού την σειρά Razer Edition Υ της Lenovo συνδυάζοντας έτσι τις δυνατότητες της Lenovo στην κατασκευή και στη διανομή των συστημάτων της με την τεχνολογία και την ειδίκευση της Razer στα gaming περιφερειακά.

     

    Το PC gaming σήμερα προσφέρει μία πλούσια εμπειρία χάρις στη δυνατότητα υψηλής ποιότητας γραφικών, την μεγάλη επεξεργαστική ισχύ και τα περιφερειακά τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για gaming. H Lenovo θα χρησιμοποιήσει την εξειδίκευσή της στο σχεδιασμό συστημάτων ενώ η Razer θα φροντίσει για την gaming εμπειρία μέσω των περιφερειακών της. Όλα τα συστήματα Lenovo Razer Edition θα έχουν και τα δύο λογότυπα με τον σχεδιασμό και την εμφάνιση της σειρά Lenovo Y ενώ θα διαθέτει τον χαρακτηριστικό Chroma φωτισμό της Razer.

     


    lenovo razer edition

     

    Οι δύο εταιρίες με την σειρά Y Razer Edition θα συνδυάσουν την απήχηση στην παγκόσμια αγορά της Lenovo με την αποδοχή της Razer στις κοινότητες των gamers. Επιπλέον και οι δύο εταιρίες θα ενώσουν την δύναμή τους με σκοπό την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών για μία ακόμα καλύτερη gaming εμπειρία.

     

    Η στρατηγική συνεργασία της Lenovo με τη Razer θα επεκταθεί σε νέους σχεδιασμούς και προϊόντα και οι εταιρίες θα εξετάσουν και νέες συνεργασίες στο μέλλον.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.