Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα GoPro Hero 4 Session

    .
    Η Hero 4 Session υποστηρίζει εγγραφή video σε διάφορες αναλύσεις, μεταξύ των οποίων 1440p με 30fps, 1080p με 60fps και 720p με 100fps. Είναι αδιάβροχη σε βάθος έως και 10 μέτρα, υποστηρίζει λήψη απλών φωτογραφιών, Time Lapse με ρύθμιση από 0,5 έως 60 δευτερόλεπτα ή Burst Photos με 10 frames ανά δευτερόλεπτο μέσω ενός αισθητήρα των 8MP.

     

    GoPro Hero 4 Session 2


    GoPro Hero 4 Session 3

     

    Υποστηρίζεται επιπλέον panoramic mode, one touch recording, αυτόματη περιστροφή φωτογραφίας, ενώ διαθέτει και δύο μικρόφωνα. Η ενσωματωμένη μπαταρία της αρκεί για λήψη βίντεο διάρκειας δύο ωρών, ενώ η κάμερα μπορεί να στερεωθεί σχεδόν παντού διατηρώντας συμβατότητα με όλες τις υπάρχουσες βάσεις GoPro καθιστώντας την εκτός από μικρή και ελαφριά και ιδιαίτερα ευέλικτη Και εύκολη στην χρήση.

     

     

    Η Hero 4 Session είναι διαθέσιμη για προ παραγγελία, με διαθεσιμότητα από τις 12 του μηνός. Η τιμή της είναι 429.99 ευρώ.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.