Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H GoPro ανακαλεί τα Karma drones

    H εταιρία κατασκευής Action-cams GoPro, ανακοίνωσε ότι ανακαλεί τα νέα της Karma drones, αφού ανακαλύφθηκε ότι ένας μικρός αριθμός τους είχε πρόβλημα με την τροφοδοσία κατά τη λειτουργία τους.

     

    Η GoPro δήλωσε ότι διεξάγει έρευνες για το πρόβλημα αυτό και τονίζει ότι ακόμα και αν η συσκευή σας φαίνεται να λειτουργεί σωστά, πρέπει να  την απενεργοποιήσετε και να σταματήσετε να τη χρησιμοποιείτε αμέσως.

     

    karma-drone-main.jpg

     
    Το Karma, το πρώτο drone της GoPro, με τιμή τα 800 δολάρια, κυκλοφόρησε στις 23 Οκτωβρίου και σύμφωνα με την εταιρία έχουν ήδη πωληθεί 2500 μέχρι σήμερα. Οι πωλήσεις τους έχουν σταματήσει αλλά η GoPro σχεδιάζει την επανακυκλοφορία τους μόλις επιλυθούν τα προβλήματα αυτά.

     

    Η ανάκληση αυτή καταφέρνει ένα μεγάλο πλήγμα στην εταιρία η οποία προσπαθεί να ανταγωνιστεί την ηγέτιδα DJI στο χώρο των drones, ιδίως μετά από τα μειωμένα έσοδα που εμφάνισε η Gopro κατά το τελευταίο τετράμηνο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανάκληση μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.