Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Νέα Strider Platinum τροφοδοτικά από τη Silverstone

    H Silverstone ανακοίνωσε τα νέα της τροφοδοτικά ST1000-PT και ST1200-PT της σειράς Strider Platinum, τα οποία προσφέρουν υψηλές επιδόσεις, αποδόσεις αλλά και υψηλή ποιότητα.

     

    Τα νέα τροφοδοτικά διαθέτουν πιστοποίηση 80 PLUS Platinum και είναι εφοδιασμένα με τους ανεμιστήρες  Air Penetrator στα 139mm, οι οποίοι σταματούν όταν το φορτίο είναι χαμηλό. Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται και ένα μαγνητικό φίλτρο σκόνης. Τα ST1000-PT και ST1200-PT είναι πλήρως modular για καλύτερη διαχείριση των καλωδίων και μπορούν να δουλεύουν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο σε θερμοκρασία των 40℃.
     

    unnamed.jpg


    Διαθέτουν επίσης αυστηρή ρύθμιση ±3% της τάσης, χαμηλό ripple και θόρυβο. Στα καλώδιά τους περιλαμβάνεται και ένα διπλό βύσμα EPS 8pin, έξι καλώδια με βύσματα PCI-E 8/6pin και 16 βύσματα SATA.
     st1200-pt-34right-top.jpg
    Η προτεινόμενη λιανική τιμή τους είναι για το μοντέλο ST1000-PT τα 232 δολάρια και για το ST1200-PT τα 292 δολάρια και αναμένονται στα καταστήματα από τις 5 Αυγούστου 2016.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.