Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέο MSI GS63 Stealth με Nvidia GTX 1050 κάρτα γραφικών

    Ένα νέο μέλος της σειράς φορητών υπολογιστών για gaming, GS63 Stealth, ανακοίνωσε η MSI. Το νέο μέλος έρχεται με κάρτα γραφικών Nvidia GTX 1050, χάρη στην οποία θα είναι οικονομικά πιο προσιτό σε σχέση με τα ήδη διαθέσιμα μοντέλα. Το νέο GS63 Stealth θα έρχεται στο ίδιο λεπτό σασί, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα, διαθέτοντας κορυφαίο και αθόρυβο σύστημα ψύξης, με τρεις ανεμιστήρες και πέντε heat pipes, ενώ το βάρος του δεν θα ξεπερνάει τα 1,8 κιλά.

     

    Η οθόνη των 15,3΄΄ διαθέτει panel IPS, ανάλυσης 1920x1080, με κάλυψη του 72% του NTSC χρωματικού προτύπου και 100% του sRGB. Το GS63 Stealth διαθέτει ακόμα επεξεργαστή Core i7 7700HQ, δυνατότητα να δεχθεί έως 32GB μνήμης DDR4 2400, δύο θέσεις για αποθηκευτικά μέσα, μία για 2,5΄΄ HDD και μία για NVMe M.2. SSD, SteelSeries multi-color backlit πληκτρολόγιο, USB 3.1, 3.0 και 2.0 θύρες, HDMI 1.4, mini DisplayPort 1.2, Thunderbolt 3, Bluetooth 4.1 και δίκτυο Killer Double shot Pro για ομαλότερη εμπειρία παιχνιδιού. Επίσης είναι σε θέση να προσφέρει κορυφαίο ήχο, χάρη και στον ESS SABRE Hi-FI headset ενισχυτή που ενσωματώνει.

     

    MSI Stealth GS63 2.jpg

     

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του προϊόντος εδώ:

    MSI | Notebooks | Ultra Slim – GS63 Stealth

     

    Η σειρά Stealth είναι διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά: stealth gs63 - Laptops - Skroutz.gr

     

    MSI Stealth GS63 connectivity.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.