Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο SFX-L τροφοδοτικό από την SilverStone

    Η SilverStone ανακοίνωσε το νέο της SX700-LPT, ένα τροφοδοτικό τύπου SFX-L. Τα SFX-L τροφοδοτικά είναι ελαφρώς μεγαλύτερα των στάνταρ SFX τροφοδοτικών, επιτρέποντάς τους να προσφέρουν μεγαλύτερη ισχύ και να ενσωματώνουν μεγαλύτερο ανεμιστήρα για πιο αθόρυβη λειτουργία.

     

    Το νέο τροφοδοτικό της SilverStone προορίζεται για χρήση με σχετικά μικρών διαστάσεων κουτιά τα οποία όμως θα έχουν μεγάλες ανάγκες σε ισχύ, λόγω χρήσης υψηλών επιδόσεων εξαρτημάτων και είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει 24/7 συνεχόμενη ισχύ 700W. Το τροφοδοτικό μπορεί να δώσει έως 58,4A στην μοναδική γραμμή των +12V που διαθέτει, ενώ έρχεται και με πιστοποίηση 80 PLUS Platinum, η οποία εγγυάται κορυφαία ενεργειακή απόδοση. Η ποιότητα κατασκευής του είναι ιδιαίτερα προσεγμένη, χρησιμοποιούνται Ιαπωνικοί πυκνωτές εξ' ολοκλήρου.

     

    sx700-lpt-34-2.jpg

     

    5756b12dd4abd-SX700LPT.gif

     

    sx700-lpt-specs.jpg

     

    Χάρη στις ελαφρά μεγαλύτερες διαστάσεις του έναντι των στάνταρ SFX, διαθέτει ανεμιστήρα των 120 χιλιοστών, κάτι που επιτρέπει την ψύξη του με λιγότερο θόρυβο. Μάλιστα το τροφοδοτικό είναι semi fanless, με τον ανεμιστήρα να μην περιστρέφεται όταν το load είναι χαμηλό και δεν απαιτείται η ψύξη των εξαρτημάτων του τροφοδοτικού.

     

    sx700-lpt-top.jpg

     

    sx700-lpt-back.jpg

     

    Τέλος, να αναφέρουμε ότι το τροφοδοτικό είναι πλήρως modular, ενώ τα καλώδια του είναι μικρού μήκους ώστε να μην δημιουργείται πρόβλημα με αυτά σε μικρών διαστάσεων κουτιά. Διαθέτει τέσσερα καλώδια PCIe 8/6pin, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε σύστημα με άνω της μίας κάρτες γραφικών.

     

    Το SX700-LPT θα είναι διαθέσιμο από τις 14 Ιουνίου με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 168 δολάρια.

     

    Πηγή:  SilverStone Technology Co., Ltd.INTRODUCTION:SX700-LPT


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.