Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Οι πρώτοι επεξεργαστές στα 10 nm από την Intel θα κυκλοφορήσουν το 2017

    Με τον κατασκευαστικό κύκλο "tick-tock" της Intel να μειώνει ταχύτητα σε τρεις κυκλοφορίες τελικού προϊόντος ανά διαδικασία παραγωγής, ο πρώτος επεξεργαστής από την Intel κατασκευασμένος στα 10nm θα κυκλοφορήσει το 2017.

     

    Το 2016, η Intel θα κυκλοφορήσει την 7η γενιά επεξεργαστών με το κωδικό όνομα "Kaby Lake" το τρίτο κατά σειρά chip της διαδικασίας παραγωγής στα 14 nm (μετά από τους "Broadwell" και τους "Skylake").

     

    Η πρώτη μικρο-αρχιτεκτονική που θα κυκλοφορήσει στα 10 nm θα είναι ο επεξεργαστής με κωδικό όνομα "Cannonlake" το οποίο θα γίνει μέσα στο 2017. Η Intel θα κατασκευάσει δύο ακόμα chips στα 10 nm μετά τον "Cannonlake." Η μικρο-αρχιτεκτονική στα 10 nm της Intel για το 2018 περιλαμβάνει την κυκλοφορία του "Icelake" και για το 2019 έχει προγραμματιστεί η κυκλοφορία του "Tigerlake".

     

    Θα χρειαστεί να φτάσουμε στο 2020 για να δούμε νέους επεξεργαστές από την Intel κατασκευασμένους στην μεθεπόμενη διαδικασία παραγωγής στα 5 nm.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.