Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Ο πρόεδρος του Reddit παραιτείται για ένα πολύ παράξενο λόγο

    "Ότι είπε ο Sam είναι αλήθεια. Ξέρω ότι ακούγεται απίστευτο γιατί είναι παράξενο αλλά αν ήταν ψέματα σίγουρα κάποιος στις δημόσιες σχέσεις θα είχε βρει μια καλύτερη ιστορία να πει" . Ο Wong δήλωσε για την παραίτησή του ότι η δουλειά αυτή ήταν "υπερβολικά αγχωτική και κουραστική" και ότι είχε μία άσχημη επιρροή στην προσωπική του ζωή. Όσον αφορά τη μετακίνηση των γραφείων δήλωσε "Είναι μάλλον κάτι που θα μπορούσαμε να λύσουμε. Πιστεύω ότι το διοικητικό συμβούλιο ήταν φιλικό προς εμένα και υποστηρικτικό αλλά είχαμε μια στρατηγική διαφωνία για την μετακόμιση στο κέντρο του San Franscisco αφού η ζωή εκεί είναι πολύ δύσκολη και τα ενοίκια πολύ ακριβά για τους εργαζόμενους που θα ήθελαν να μείνουν κοντά στα νέα γραφεία. Από την άλλη πολλοί από τους εργαζόμενους στο Reddit μένουν ήδη εκεί, οπότε η πρόταση για μία μετακίνηση εκτός πόλης δεν ήταν και πολύ δημοφιλής και ήδη υπάρχουν πολλές εταιρείες που έχουν την έδρα τους στο San Franscisco και είναι πολύ επιτυχημένες."

    Ο Wong είπε επίσης ότι η δουλεία του στο Reddit ως CEO ήταν μία δουλειά που απαιτούσε πολύ ενέργεια και δεν θα την άφηνε για ένα θέμα τόσο απλό αν δεν είχε τόση αρνητική επιρροή στην ζωή του και τελικά ήταν χαρούμενος που του έφυγε αυτό το βάρος από τους ώμους του. Σαν προσωρινή CEO ορίστηκε η Ellen Paο και ο Wong δήλωσε ότι ο ίδιος την προσέλαβε και ότι της έχει πλήρη εμπιστοσύνη και ελπίζει να μείνει μόνιμα σε αυτή τη θέση. Για το μέλλον ο Yishan Wong αισθάνεται αισιόδοξος ότι η νέα ομάδα θα τα πάει πολύ καλά και θα έχει πολλές επιτυχίες. Σύμφωνα με τον Wong ακόμα και κατά τη διάρκεια της διαφωνίας αυτής είχε καλές σχέσεις με την ομάδα και ελπίζει να ακολουθήσει το Reddit σαν ένας κανονικός χρήστης.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.