Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Πάνω από 13 εκατομμύρια παικτών αγόρασαν το Cyberpunk 2077 μετά την κυκλοφορία του και αποφάσισαν να το κρατήσουν, δηλώνει η CDPR

    Η CD Projekt Red προχώρησε σε ανακοινώσεις την Τρίτη (22 Δεκεμβρίου), σε μια προσπάθεια να μετριάσει τους φόβους των επενδυτών για τις επιστροφές του Cyberpunk 2077, εξαιτίας των προβλημάτων που εμφανίζει το παιχνίδι σε πολυάριθμους παίκτες. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα το παιχνίδι αφαιρέθηκε από το PlayStation Store, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζαν όσοι προσπαθούσαν να το παίξουν στις κονσόλες της Sony. Στη δήλωσή του, το στούντιο προσπάθησε να γνωστοποιήσει ότι, παρά το γεγονός ότι oi παίκτες έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν το παιχνίδι και να πάρουν τα χρήματά τους πίσω, έχουν πωληθεί 13.000.000 αντίτυπα στο χρονικό διάστημα από 10 Δεκεμβρίου έως και 20 Δεκεμβρίου 2020. Σημειώνεται ότι σε αυτόν τον αριθμό δεν περιλαμβάνονται οι περίπου 8.000.000 προπαραγγελίες του παιχνιδιού καθώς αυτές είναι προγενέστερες της 10ης Δεκεμβρίου. Επίσης εξαιρούνται και τα αιτήματα για επιστροφή του παιχνιδιού. Συνεπώς, πάνω από 13 εκατομμύρια παίκτες αγόρασαν το Cyberpunk 2077 μετά την κυκλοφορία του και αποφάσισαν να το κρατήσουν. Μπορείτε να διαβάσετε τη δήλωση της CDPR εδώ.
     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.