Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Προβλήματα παρουσίασαν και οι οδηγοί της NVIDIA GeForce 375.86

    Συστήνεται στους κατόχους καρτών Nvidia, η αποφυγή των νέων οδηγών 375.86 που κυκλοφόρησε η εταιρία αφού υπάρχουν αναφορές για προβλήματα που παρουσιάζουν. Οι οδηγοί αυτοί κυκλοφόρησαν για καλύτερες επιδόσεις στο Battlefield 1, στο Civilization VI,  στο Tom Clancy The Division και στο Steep Open Beta.

     

    Αμέσως μετά την κυκλοφορία τους, άρχισαν οι αναφορές για προβλήματα με τους οδηγούς αυτούς. Οι αναφορές έκαναν λόγο για παιχνίδια που έτρεχαν με 25 FPS αντί για τα 60 FPS που έτρεχαν με τους προηγούμενους οδηγούς.

     

    15144235275l.jpg

     

    Ανάμεσα στα προβλήματα που αναφέρθηκαν ήταν και ο χρονισμός των μνημών των καρτών που κλείδωνε στα 810 MHz  αλλά και προβλήματα flickering. Αν τους έχετε εγκαταστήσει και δεν έχετε προβλήματα, είστε από τους τυχερούς και δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Αλλά αν αντιμετωπίζετε παρόμοια θέματα, θα πρέπει να γυρίσετε στους προηγούμενους οδηγούς και συγκεκριμένα στους 375.70 οι οποίοι κυκλοφόρησαν στις 28 Οκτωβρίου.

     

    Καλό θα ήταν να περιμένετε την κυκλοφορία κάποιων νέων οδηγών που σίγουρα θα εκδώσει η εταιρία. Εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός ότι λιγότερο από ένα μήνα πριν, η Nvidia κυκλοφόρησε τους GeForce 375.57, οι οποίοι προκαλούσαν προβλήματα στο Start Menu και τα Apps των Windows 10. Αμέσως μετά η Nvidia κυκλοφόρησε τους 375.63, οι οποίοι έλυναν αυτά τα θέματα.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.