Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Στις 10 Νοεμβρίου το Threshold 2, η πρώτη μεγάλη ενημέρωση των Windows 10

    Προφανώς αυτό δεν έγινε, και τώρα μία ανάρτηση σε μία ιστοσελίδα υποστήριξης της Microsoft δίνει μία νέα ημερομηνία για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενης νέας ενημέρωσης.

     

    Όταν ρωτήθηκε για το πότε η Cortana θα είναι διαθέσιμη στην Ινδία, ο τεχνικός της Microsoft ανέφερε ότι η υποστήριξη της Cortana για την Ινδια ια συμπεριληφθεί στην ενημέρωση του Νοεμβρίου η οποία θα είναι διαθέσιμη στις 10 Νοεμβρίου.

     

    Εσωτερικά στη Microsoft τα Windows 10, κατά την δημιουργία τους, είχαν το κωδικό όνομα Threshold, και έτσι η πρώτη μεγάλη ενημέρωση που θα περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, πέρα από ενημερώσεις ασφαλείας, ονομάστηκε Threshold 2.

     

    Στην ενημέρωση αυτή θα υπάρχει υποστήριξη για περισσότερες χώρες της ψηφιακής βοηθού της Microsoft, μία νέα εφαρμογή βασισμένη στο Skype που θα επιτρέπει την ανταλλαγή μηνυμάτων και sms, ένα νέο βελτιωμένο "Media Creation Tool" και διάφορες βελτιώσεις στον Edge, εκτός βέβαια από την υποστήριξη για επεκτάσεις η οποία θα έρθει αργότερα μέσα στο 2016.

     

    Όσον αφορά την αποτυχία της Microsoft να έχει έτοιμη την ενημέρωση σήμερα, οφείλεται στο ότι η εταιρία δεν είχε ετοιμάσει εγκαίρως μία σταθερή και δοκιμασμένη έκδοση των Windows 10, κάτι το οποίο περιμένουμε να δούμε αν θα το καταφέρει μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, δηλαδή σε μία εβδομάδα.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.