Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Το Google Maps σύντομα θα διαθέτει offline αναζήτηση και πλοήγηση

    Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος μιας προσπάθειας της Google να βοηθήσει χρήστες σε αναπτυσσόμενες χώρες όπου η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι προβληματική ή πολύ ακριβή ή και τα δύο.

     

    Η νέα αυτή δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη μέσα στο 2015, μαζί με τη νέα έκδοση του ΥouΤube, το YouTube Offline, η οποία θα επιτρέπει να κατεβάζεις βίντεο και να τα κρατάς στον υπολογιστή σου μέχρι και 48 ώρες. To YouTube Offline θα είναι διαθέσιμο στην Ινδία, στις Φιλιππίνες και στο Βιετνάμ.

     

    Στην ίδια πρωτοβουλία ανήκει και η προσπάθεια της Google να βελτιστοποιήσει τη χρήση δεδομένων στον Chrome browser και υποστηρίζει τώρα μείωση στην χρήση δεδομένων μέχρι και 80 τοις εκατό.

     

    Εδώ να σημειώσουμε ότι ήδη η εφαρμογή της Nokia, το Here Maps, η οποία είναι δωρεάν και προσφέρει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Τελευταία όμως διαπραγματεύεται η πώλησή της και δεν γνωρίζουμε αν θα παραμείνει δωρεάν ή όχι. Προς το παρόν ενδιαφέρον έχουν δηλώσει το Facebook που ήδη τους χρησιμοποιεί στις κινητές συσκευές, το Uber και αυτοκινητοβιομηχανίες όπως Audi και Mercedes.

     


    Google IO 2015  1108.0

     

    Google IO 2015  1107.0


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.