Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Andromeda θα ονομάζεται το νέο λειτουργικό της Google

    Μόνο μία εβδομάδα μένει για το event της Google στις 4 Οκτωβρίου, όπου αναμένεται η ανακοίνωση της νέας σειράς τηλεφώνων Pixel, η οποία θα αντικαταστήσει τη σειρά Nexus, θα είναι κατασκευασμένα από τη ίδια την εταιρία και θα τρέχουν το νέο Android 7.1 Nougat.

     

    Ανάμεσα στις αναμενόμενες ανακοινώσεις του Daydream VR headset, του νέου Chromecast με υποστήριξη 4K και του Google Home, του ανταγωνιστή του Amazon Echo,  ίσως υπάρξει και μία ανακοίνωση για το μέλλον του Chrome OS και του Android.

     

    Ο επικεφαλής του τμήματος του Android Hiroshi Lockheimer, σε ένα tweet που δημοσίευσε, μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα υπάρξει μία σημαντική ανακοίνωση για ένα λειτουργικό που θα συνδυάζει το Android και το Chrome OS.

     

     

    Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο χρόνο σε μία αναφορά της Wall Street Journal, η οποία έκανε λόγο για τη συγχώνευση του Chrome OS με το Android με σκοπό την αύξηση της διείσδυσης του Chrome OS στην αγορά, που παρόλο τις προσπάθειες της Google να κάνει διαθέσιμες τις εφαρμογές από το Play Store στους χρήστες του Chrome OS, δεν φαίνεται να τα πάει και πολύ καλά.

     

    Ακόμα μία αναφορά από την ιστοσελίδα 9to5Google, αποδεικνύει την ύπαρξη του Andromeda. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα αυτή η Google ήδη κάνει δοκιμάζει το Andromeda στα Nexus 9 αφού βρέθηκαν αναφορές του Andromeda στον κώδικα του Android 7.0 Nougat AOSP, οι οποίες αφορούσαν τις επιδόσεις στα γραφικά. Σύμφωνα με τα ευρήματα αυτά, μία συσκευή  χρειάζεται να πετύχει 8.0 βαθμούς για να μπορέσει να τρέξει το Andromeda με το Nexus 9 να πετυχαίνει 8.8 βαθμούς.

     

    testssurfacecompositionsrcandroidsurfacecompositionsurfacecompositionmeasuringactivity-java-platformframeworksbase-ge280a6-2016-09-25-17-43-30.png

     

     

    testssurfacecompositionsrcandroidsurfacecompositionsurfacecompositiontest-java-platformframeworksbase-git-at-google-2016-09-25-17-33-41.png

     

    Όπως και να έχει, το tweet του Lockheimer, υπονοεί ότι θα υπάρχει μία σημαντική ανακοίνωση για το μέλλον του Android, όμως θα χρειαστεί να περιμένουμε μία εβδομάδα για να μάθουμε και εμείς τι είναι αυτό το περιβόητο Andromeda.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.