Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    CES 2016. Η Cooler Master ανακοίνωσε τη ψύκτρα MasterAir Maker 8 και το κουτί MasterCase Maker 5

    Τότε στην Computex 2015 είχαν παρουσιαστεί δύο μοντέλα: το MasterCase 5 και το MasterCase Pro 5. Η τρίτη έκδοση με το όνομα MasterCase Maker 5, έκανε την εμφάνισή της στη φετινή CES.

     


    MasterCase Maker 5

     

    Αντίθετα με τα δύο προηγούμενα μοντέλα, το MasterCase Maker 5 έχει μερικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα προηγούμενα. Το μπροστινό panel διαθέτει τέσσερις θύρες USB, μία εκ των οποίων είναι USB 3.0 Type-C. Υπάρχει επίσης ένας διακόπτης που ενεργοποιεί τα LEDs στους τρεις ανεμιστήρες που περιλαμβάνονται και ένας ακόμα διακόπτης για τη ρύθμιση της ταχύτητάς τους. Το πάνω και μπροστινό panel συγκρατούνται στη θέση τους με μία σειρά από μαγνήτες. Για όσους θα προτιμούσαν ένα αθόρυβο PC μπορούν να αγοράσουν προαιρετικά τα panels αυτά επενδυμένα εσωτερικά με ηχομονωτικό υλικό.

     


    mastercase5

     

    Εκτός από το MasterCase Maker 5, η Cooler Master ανακοίνωσε και την νέα της ψύκτρα MasterAir Maker 8, η οποία θα είναι η πρώτη ψύκτρα της εταιρίας με την τεχνολογία 3D Vapor Chamber (3DVC). Η Cooler Master ισχυρίζεται ότι η νέα αυτή τεχνολογία αυξάνει την απόδοσή της στην ψύξη κατά 19 τοις εκατό σε σχέση με τις ψύκτρες της αγοράς.

     


    05070059591l

    05070059348l

     

    Όπως σε όλες τις high-end ψύκτρες στο κέντρο υπάρχει το αλουμινένιο σώμα της ψύκτρας και δύο ανεμιστήρες στα 140 mm με κόκκινα LEDs. Η Cooler Master επίσης παρέχει τη δυνατότητα στους κατόχους της MasterAir Maker 8 να σχεδιάσουν και να εκτυπώσουν το δικό τους καπάκι στο πάνω μέρος της ψύκτρας.

     


    05070035850l

     

    05065941275l


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.