Jump to content



  • yanni
    yanni

    Computex 2016. Νέα PC cases και PSUs από την Cooler Master

    Νέες σειρές τροφοδοτικών, καθώς και νέα κουτιά υπολογιστών επιδεικνύει η Cooler Master στην Computex 2016. Τα κουτιά ανήκουν στην σειρά Master Case και καλύπτουν μεγάλο μέρος της αγοράς, από το μικρό Master Case 3 έως το ογκώδες Master Case 7 Maker. Όσον αφορά τα τροφοδοτικά, έχουμε τέσσερις νέες σειρές τροφοδοτικών, τις MaterWatt Lite, MasterWatt, MasterWatt Pro και MasterWatt Maker.

     

    Το μικρότερο από τα κουτιά, το Master Case 3, ανήκει στην κατηγορία των micro ATX tower, είναι εξοπλισμένο με felt-touch fan-controller και αισθητήρα θερμοκρασίας, USB 3.0 θύρες, Type A και Type C, καθώς και αρκετό χώρο για κάρτα γραφικών έως και 30 εκατοστά μήκος και σύστημα ψύξης επεξεργαστή με ύψος έως και 16 εκατοστά.

     

    Master Case 3.jpg

     

    Τα Master Case 4 έχει αρκετό χώρο εσωτερικά ώστε να φιλοξενήσει σύστημα δύο συστήματα υδρόψυξης των 240 x 120 χιλιοστών και να αποτελέσει την βάση για ένα μικρών διαστάσεων Gaming PC.  Master Case 6 ανήκει στην κατηγορία των mid tower cases, με παρόμοια χαρακτηριστικά.

     

    Master Case 4.jpg

     

    Master Case 5.jpg

     

    Το Master Case 5T ομοιάζει με το αρχικό Master Case 5, αλλά με βυσσινή και μαύρο χρωματικό συνδυασμό καθώς και χερούλι στο πάνω μέρος του ώστε να μπορεί να μεταφερθεί με ευκολία.

     

    Master Case 5T.jpg

     

    Τέλος, το Master Case 7 Maker, είναι το μεγαλύτερο από τα κουτιά, ικανό να δεχθεί μεγάλων διαστάσεων μητρικές όπως HPTX, XL-ATX, EATX, SSI-EEB. Έχει χώρο για υδρόψυξη των 480  x 120 ή 420 x 140 χιλιοστών, για πάνω από μία ντουζίνα αποθηκευτικά μέσα των 3,5'', έχει παράθυρο από υψηλής αντοχής τζάμι και κάλυμμα το οποίο καλύπτει το κάτω διαμέρισμα όπου φιλοξενείται το τροφοδοτικό καθώς και δίσκοι.

     

    Master Case 7 Maker.jpg

     

    Περνώντας στα τροφοδοτικά, η σειρά MaterWatt Lite αποτελεί την οικονομική επιλογή. Η σειρά MasterWatt διαθέτει ελαφρώς υψηλότερης ενεργειακής απόδοσης μοντέλα και είναι semi modular. Η σειρά MasterWatt Pro πάει την ενεργειακή απόδοση ένα βήμα πιο πέρα, ενώ τα μοντέλα της είναι και πλήρως modular. Τέλος, η σειρά MasterWatt Maker αποτελείται από κορυφαία μοντέλα της εταιρίας με ισχύ που υπερβαίνει τα 1000W, λογισμικό για την παρακολούθηση του συστήματος καθώς και περιορισμένο έλεγχο στην ψύξη του τροφοδοτικού. Όλα τα τροφοδοτικά έρχονται με αθόρυβους ανεμιστήρες της Cooler Master, με κάποια από αυτά να υποστηρίζουν load-based fan-activation.

     

    MaterWatt 1.jpg

     

    MaterWatt 3.jpg

     

    MaterWatt 2.jpg

     

    5750820ab210e-MaterWatt4.jpg

     

    Πηγή:

    Cooler Master Micro-ATX Master Case 3 Detailed
    Cooler Master's Outdoorsy Master Case 5T Detailed
    Master Case 4 and Master Case 6 by Cooler Master Pictured
    Gargantuan Master Case Maker 7 by Cooler Master Pictured
     
    Cooler Master Unveils Four New MasterWatt PSU Lines

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.