Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Alphabet είναι πια η εταιρία με την μεγαλύτερη αξία στον κόσμο

    Μερικά λεπτά μετά από την ανακοίνωση της Alphabet για τα πρόσφατα κέρδη τετραμήνου, πάνω στο κλείσιμο του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, η μετοχή της Alphabet (750 δολάρια), σημείωσε άνοδο, τέτοια που να σπρώξει την εταιρία στην κορυφή της κατάταξης της λίστας με τις εταιρίες με την μεγαλύτερη αξία στον κόσμο. Έτσι η αξία της υπολογίζεται σε 570 δισεκατομμύρια δολάρια ενώ της Apple, σε 539 περίπου δισεκατομμύρια δολάρια.

     

    Είναι άγνωστο αν η Alphabet με το άνοιγμα της Wall Street θα συνεχίζει να είναι στην κορυφή αφού οι τιμές των μετοχών αλλάζουν διαρκώς κατά τις συνεδριάσεις του χρηματιστηρίου. Όπως και να έχει, αυτή είναι η πρώτη φορά από το 2010 όπου η Google, (δηλαδή η Alphabet), ξεπερνάει σε αξία την Apple, σύμφωνα με το CNBC.

     

    Μπορεί να είναι προσωρινό αλλά σίγουρα αποτελεί μία σημαντική στιγμή στην ιστορία της Alphabet. Η αύξηση της μετοχής ήρθε παρόλο που κάποιες θυγατρικές της Alphabet με το όνομα "Other Bets" στα οικονομικά στοιχεία εμφάνισαν ζημίες 3.5 δισεκατομμυρίων για το 2015, οι οποίες όμως υπερκαλύφθηκαν από τα 23 δισεκατομμύρια σε κέρδη για την ίδια περίοδο.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.