Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Microsoft κυκλοφόρησε τον νέο της browser Spartan για τα Windows 10

    Για να έχετε πρόσβαση στον Spartan πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τη νέα δοκιμαστική έκδοση των Windows 10 που έδωσε στους Windows Insiders η Microsoft. Αν έχετε ήδη προηγούμενη έκδοση των Windows 10 εγκατεστημένη πρέπει να κάνετε ενημέρωση του συστήματος. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

     

    Μετά την απαραίτητη εγκατάσταση ή αναβάθμιση θα βρείτε τον Spartan καρφιτσωμένο στο taskbar. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η απουσία του IE 11 από το σημείο αυτό. Ο IE 11 θα υπάρχει στο σύστημα αν θελήσετε να τον χρησιμοποιήσετε αλλά φαίνεται ξεκάθαρα η πρόθεση της Microsoft να προωθήσει τον νέο της browser.

     

    O Spartan μας έρχεται όπως είναι ήδη γνωστό με την προσθήκη της Cortana, της νέας ψηφιακής βοηθού των Windows 10 και με επιλογή να μπει σε κατάσταση ανάγνωσης. Επιπλέον συμπεριλαμβάνεται η δυνατότητα με F12 να εμφανίζονται τα εργαλεία για προγραμματιστές και υποστήριξη για γραφή σημειώσεων πάνω στις σελίδες. Μπορείτε δηλαδή να γράψετε με το πληκτρολόγιο πάνω στις ιστοσελίδες και μετά να μοιραστείτε το "Web Note" αυτό με email ή να το κοινοποιήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και να το αποθηκεύσετε στο OneNote.

     

    Φυσικά δεν είναι ενεργές όλες οι λειτουργίες του όπως η διαχείριση των μεταφορτώσεων, η υποστήριξη επεκτάσεων και η offline ανάγνωση. Όπως σε κάθε δοκιμαστική έκδοση υπάρχουν προβλήματα και δεν δουλεύουν όλα όπως θα έπρεπε. Αλλά έχοντας υπόψη ότι είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Spartan, μπορούμε να ελπίζουμε ότι στην τελική έκδοση των Windows 10 θα λειτουργούν όλα σωστά.

     


    still2

     

    screen shot 2015 03 30 At 8.58.04 Pm

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.