Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Samsung κατασκευάζει μνήμες των 256 GB για smartphones

    H Samsung κατασκευάζει flash chips των 256 GB με σκοπό τη χρήση τους σε smartphones, παρέχοντας μεγάλη χωρητικότητα αλλά και υψηλές ταχύτητες. Σύμφωνα με την εταιρία  ένα μόνο chip των 256 GB μπορεί να χωρέσει 47 ταινίες full HD.

     

    Samsung-UFS.jpg

     

    Τα νέα chips χρησιμοποιούν το νέο πρωτόκολλο Universal Flash Storage 2.0 και φτάνουν σε περίπου διπλάσιες ταχύτητες ανάγνωσης από τους κανονικούς SSDs, δηλαδή στα 850 MB/s. Τα chips αυτά φτάνουν σε ταχύτητες εγγραφής τα 250 MB/s,  45,000 και 40,000 IOPS σε ανάγνωση και εγγραφή αντίστοιχα, διπλάσια από την προηγούμενη γενιά μνημών.

     

    UFS-vs-eMMC-speeds-710x139.jpg

     

    Σύμφωνα με τη Samsung οι ταχύτητες και οι χωρητικότητες αυτές είναι ικανές για "βαρύ" περιεχόμενο όπως ταινίες ανάλυσης 4K. Η Samsung  "προχωράει επιθετικά για να βελτιώσει την απόδοση και τις χωρητικότητες" των smartphones και των SSDs, σύμφωνα με το τμήμα κατασκευής μνημών της εταιρίας.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.