Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    H SanDisk ανακοίνωσε τα νέα διπλά USB-C/USB-A Flash Drives

    Τα νέα flash drives, από την Sandisk, εταιρία που ανήκει πια στην Western Digital, είναι συμβατά με το πρότυπο USB Type-C αλλά διαθέτουν και βύσμα τύπου USB 3.1. 

     

    sandisk-ultra-dual-drive-story.jpg

     

     

    Σύμφωνα με τον Dinesh Bahal, vice president της SanDisk και product marketing της Western Digital : "Ενώ όλο και περισσότερα smartphones χρησιμοποιούν τις θύρες USB-C, τα laptops δεν έχουν υιοθετήσει ευρέως αυτές τις θύρες καθιστώντας τις θύρες USB 3.1 απαραίτητες προς το παρόν. Το κάθε βύσμα αποκαλύπτεται τραβώντας μία ειδική εξοχή στο κάλυμμα αποκαλύπτοντας ένα βύσμα κάθε φορά που σημαίνει ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτοχρόνως.

     

    DualDrive-TypeC-flat-TypeCopen-hires.jpg

     

    Με το κλασσικό βύσμα USB γίνεται εύκολη μεταφορά αρχείων από ένα laptop  με θύρα USB-A σε ένα τηλέφωνο με θύρα USB-C. Η εφαρμογή της  SanDisk Memory Zone, διαθέσιμη στο Play Store, βοηθάει σε αυτή τη μεταφορά. Η εφαρμογή εκκινεί όταν συνδεθεί το drive εμφανίζοντας τα περιεχόμενα που είναι αποθηκευμένα και σας δίνει την επιλογή ανεβάσματος στο κάποια onine υπηρεσία cloud ή να τα μεταφέρεται στη συσκευή σας.

     

    Τα νέα drives είναι διαθέσιμα στο Amazon και σε άλλα καταστήματα. Σύμφωνα με την Western Digital οι προτεινόμενες τιμές είναι 19.99 δολάρια για το μοντέλο με 16GB, 29.99 δολάρια για τα 32GB, 39.99 δολάρια για τα 64GB, και 69.99 δολάρια για τα 128GB. Στο Amazon.com οι τιμές λίγο χαμηλότερες αλλά προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμα.

     

     

     

    Πηγή : androidpolice


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.