Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H SilverStone κυκλοφόρησε τη σειρά τροφοδοτικών Strider Titanium

    Όπως υποδηλώνει και το όνομά τους τα νέα αυτά τροφοδοτικά διαθέτουν την πιστοποίηση 80 Plus Titanium και θα κυκλοφορήσουν τα μοντέλα των 600W, 700W, και 800W,

     


    137d

     

    Η νέα σειρά Strider Titanium είναι πλήρως αρθρωτά, με πλατιά καλώδια, με μήκος μόνο 150 mm. Τα τροφοδοτικά αυτά ψύχονται από έναν αθόρυβο ανεμιστήρα στα 18 dBA.

     


    137b

     

    Στο εσωτερικό τους τα τρία νέα Strider Titanium διαθέτουν σχεδίαση μονής γραμμής στα +12V και νέας γενιάς εξαρτήματα, με ±3% regulation και χαμηλό ripple/noise. Και τα τρία μοντέλα μπορούν να τροφοδοτήσουν συστήματα με δύο κάρτες γραφικών, αφού διαθέτουν τέσσερα βύσματα για τις κάρτες.

     


    137c

     

    Τα μεγαλύτερα μοντέλα διαθέτουν επίσης δύο EPS power connectors, κάνοντάς τα ιδανικά για dual-socket μητρικές. Η SilverStone δεν ανακοίνωσε ακόμα τις τιμές και τη διαθεσιμότητά τους.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.