Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Pixel C: Νέο Android tablet από την Google

    Screen Shot 2015 09 29 At 12.15.33 PM

     

    Το νέο Pixel απομακρύνεται από τον σχεδιασμό των Chromebook που χρησιμοποίησε η Google στο αρχικό Chromebook το 2013. Αντίθετα, ως ένα μεγάλο tablet έχει πιο πολλά κοινά με το Surface και το iPad Pro. Εσωτερικά η συσκευή διαθέτει έναν επεξεργαστή Nvidia Tegra X1 processor και 3GB μνήμης RAM, χαρακτηριστικά τα οποία σύμφωνα με τη Google το καθιστούν ιδανικό για εργασία αλλά και για διασκέδαση.

     


    09.29.15 Pixel C

     

    Στην παρουσίασή του, η Google έδειξε πως το πληκτρολόγιό του συνεργάζεται με το tablet. Δεν χρειάζεται στήριγμα και μπορεί να τοποθετηθεί σε γωνίες από 100 to 135 μοίρες. Επίσης συνδέεται με Bluetooth και έτσι δεν χρειάζεται να έχει κρυφούς συνδέσμους.

     


    pixel C 2

     

    Δεν μας έδειξε όμως αν έχει stylus. Με το πλήρες πληκτρολόγιο των 149 δολαρίων, η συσκευή αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκτεταμένη πληκτρολόγηση και φορτίζει επαγωγικά και έτσι δεν χρειάζεται επιπλέον φόρτιση. Το Pixel C tablet και το πληκτρολόγιο θα είναι διαθέσιμα πριν τις γιορτές.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.