Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Tα Windows 10 κερδίζουν το 5.21% της αγοράς σε μόλις ένα μήνα

    Αυτή την επίδοση μέτρησε η εταιρία NetMarketshare, η οποία συνεχώς παρακολουθεί τις αγορές των τεχνολογιών που αναπτύσσονται στο Internet.

     

    Αυτό μπορεί να συγκριθεί με τα δεδομένα προηγούμενης αναφοράς της StatCounter για τα μέσα Αυγούστου που ανέφερε μερίδιο αγοράς ήδη στα 4.74% σε διάστημα μικρότερο των τριών εβδομάδων. Παρόλα αυτά πρέπει να σημειώσουμε ότι η StatCounter και η NetMarketshare έχουν διαφορετικές μεθόδους για τη μέτρηση του μεριδίου αγοράς αλλά τα μέχρι τώρα δεδομένα δείχνουν ότι ταυτίζονται.

     

    1 windows 10 stats

     

    Στην αναφορά του Αυγούστου τα Windows 10 καταλαμβάνουν την τέταρτη θέση ως το πιο διαδεδομένο λειτουργικό σύστημα στον κόσμο, προσπερνώντας το Linux και το Mac OS X μόλις μέσα σε ένα μήνα. Εν τω μεταξύ τα Windows 7 παραμένουν ο βασιλιάς όλων των λειτουργικών συγκεντρώνοντας το ποσοστό του 57.67% μειωμένο όμως από το 60.73% του Ιουλίου.

     

    Τα Windows 8.1 μπόρεσαν να συγκεντρώσουν μόλις το 11.39% της πίτας και τα Windows 8 το 2.56%. Μαζί οι δύο προηγούμενες εκδόσεις των Windows έπεσαν στο 13.95% από το 15.89% του Ιουλίου. Τέλος τα Windows XP είναι ακόμα στην τρίτη θέση με ποσοστό 12.14%, μία μονάδα κάτω από τον Ιούλιο.

     

    Με την νέα ανακοίνωση της Microsoft ότι τα Windows 10 είναι εγκατεστημένα σε περισσότερους από 75 εκατομμύρια υπολογιστές σε λιγότερο από ένα μήνα και λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι δωρεάν για όσους δικαιούνται την αναβάθμιση, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί η αποδοχή των Windows 10 στο μέλλον.

     

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.