Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    To Flickr επαναφέρει τους λογαριασμούς Flickr Pro

    Τον Μάιο του 2013 το Flickr έκανε μία ριζική ανανέωση και έδωσε 1 TB δωρεάν online αποθηκευτικού χώρου. Αλλά τώρα κατάργησαν το πρόγραμμα Flickr Pro, αντικαθιστώντας το με το νέο, χωρίς διαφημίσεις, με τιμή 50 δολάρια το χρόνο. Η νέα αυτή υπηρεσία φαίνεται να απευθύνεται σε power users, προσφέροντας αναλυτικά στατιστικά για τις εμφανίσεις των φωτογραφιών του χρήστη και επαναφέρει τη σήμανση "pro" δίνοντας έτσι μία αίσθηση "ανωτερότητας" από τους απλούς χρήστες.

     


    19845536296 246bbaa371 B

     


    Η κίνηση αυτή έρχεται δύο μήνες μετά από την ριζική επανασχεδίαση του Flickr και της εφαρμογής του για κινητά. Αυτή με τη σειρά της ήταν η απάντηση στη Google που ανακοίνωσε τη δική της λύση για την οnline αποθήκευση των φωτογραφιών σας αλλά και την αντίστοιχη προσπάθεια του Facebook. Από τις μεγάλες εταιρίες του χώρου το Flickr της Yahoo, είναι αυτό που προσφέρει μία επί πληρωμή υπηρεσία για επαγγελματίες φωτογράφους.

     

    Αυτή η εξέλιξη, φαίνεται να είναι μια προσπάθεια από τη Yahoo να προσελκύσει φωτογράφους που είχε χάσει από ανταγωνιστικές εταιρίες όπως το 500px και το SmugMug, ελπίζοντας ότι οι νέοι και οι ήδη υπάρχοντες χρήστες θα πληρώσουν για την νέα υπηρεσία Flickr Pro. Επίσης περιλαμβάνεται σε αυτή, εκπτώσεις σε προϊόντα τα οποία αγοράζονται μέσω Flickr και έκπτωση 20% στον πρώτο χρόνο συνδρομή σας στην υπηρεσία Creative Cloud Photography της Adobe. Οι νέοι χρήστες μπορούν να εγγραφούν στη νέα αυτή υπηρεσία με 5.99 δολάρια το μήνα ή 49.99 δολάρια το χρόνο.

     


    views3

     

    sources3

     

    All time2

     


    Οι υπάρχοντες Pro χρήστες θα μεταφερθούν αυτόματα στο νέο Flickr Pro. Δυστυχώς στο νέο Flickr Pro δεν προσφέρεται επιπλέον δωρεάν αποθηκευτικός χώρος. Για τους παλαιούς Flickr Pro χρήστες με ενεργή συνδρομή η τιμή για τα επόμενα δύο χρόνια θα παραμείνει ως έχει, δηλαδή στα 24,99 δολάρια το χρόνο.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.