Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το benchmark Steel Nomad της 3DMark θα γίνει δωρεάν ενημέρωση για όλους τους χρήστες

      Θα προσφέρει την πιο ακριβή και ολοκληρωμένη αξιολόγηση των επιδόσεων του υπολογιστή

    Η UL Solutions, η εταιρεία ανάπτυξης του δημοφιλούς εργαλείου συγκριτικής αξιολόγησης 3DMark, ανακοίνωσε ότι το 3DMark Steel Nomad θα είναι μια δωρεάν ενημέρωση για όλους τους υπάρχοντες χρήστες του 3DMark. Το νέο benchmark, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2024, έχει σχεδιαστεί για να αντικαταστήσει τα Time Spy και Time Spy Extreme ως το συνιστώμενο benchmark της εταιρείας που δεν χρησιμοποιεί raytracing.

     

    Το Steel Nomad θα είναι ένα cross-platform benchmark που θα υποστηρίζει Windows, macOS και Linux. Θα περιλαμβάνει επίσης δύο νέα benchmarks: Steel Nomad και Steel Nomad Light. Το Steel Nomad θα είναι το συνιστώμενο benchmark για τη μέτρηση της απόδοσης υπολογιστών υψηλών προδιαγραφών, ενώ το Steel Nomad Light θα είναι το συνιστώμενο benchmark για τη μέτρηση της απόδοσης ελαφρών συσκευών, όπως φορητοί υπολογιστές με ενσωματωμένα γραφικά, συσκευές Windows-on-Arm, Apple Silicon Macs, iOS και συσκευές Android.

     

    "Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους gamers, τους overclockers, τους reviewers υλικού και όσους δραστηριοποιούνται στη βιομηχανία ένα σύνολο από benchmarks gaming που σχετίζονται με τις επιδόσεις gaming στον πραγματικό κόσμο", δήλωσε ο Andrew Stuck, Senior Product Manager της UL Solutions. "Καθώς πολλά παιχνίδια διαθέτουν μια σειρά από φόρτους εργασίας ray tracing, απαιτείται επίσης μια σειρά από benchmarks για την πραγματική μέτρηση της απόδοσης ενός υπολογιστή".

     

    Εκτός από τα νέα benchmarks, το Steel Nomad θα περιλαμβάνει επίσης μια σειρά νέων χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης του DirectX 12 Ultimate και του Vulkan. Θα είναι επίσης σε θέση να μετρά την απόδοση των αλγορίθμων ray tracing, οι οποίοι γίνονται όλο και πιο συνηθισμένοι στα σύγχρονα παιχνίδια.

     

    "Το Steel Nomad είναι το πιο φιλόδοξο σημείο αναφοράς μας μέχρι σήμερα", δήλωσε ο Stuck. "Είμαστε σίγουροι ότι θα προσφέρει στους παίκτες και τους λάτρεις των παιχνιδιών την πιο ακριβή και ολοκληρωμένη αξιολόγηση των επιδόσεων του υπολογιστή τους".

     

    Το 3DMark Steel Nomad θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη στο Steam, στο Epic Games Store και απευθείας από την UL Solutions.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.