Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Phanteks δημοσιεύει την πρώτη απάντηση στην αγωγή παραβίασης διπλώματος ευρεσιτεχνίας από την Lian Li

      Η Phanteks θεωρεί ότι δεν υπάρχει παραβίαση στο σχεδιασμό της D30

    Η Phanteks δημοσίευσε την πρώτη της δήλωση ως απάντηση στις αναφορές σχετικά με την κατάθεση αγωγής παραβίασης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας από την Lian Li εναντίον της. Η Lian Li ισχυρίζεται ότι η σειρά σύνθετων ανεμιστήρων Phanteks D30 RGB, παραβιάζει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμού που κατέχει η εταιρεία και ότι η σειρά Lian Li Uni Fan υλοποιεί τον αρχικό σχεδιασμό που ορίζεται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Συγκεκριμένα, η διαμάχη αφορά το σχεδιασμό του μηχανισμού που επιτρέπει τη σύνδεση μεμονωμένων ανεμιστήρων σε αλυσίδα χωρίς καλώδια. Προς υπεράσπισή της, η Phanteks αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης της σειράς D30 RGB, οι δικηγόροι της συμβουλεύτηκαν δεόντως για να αναζητήσουν συγκρούσεις πνευματικής ιδιοκτησίας. Η εταιρεία δήλωσε ότι θα αντιμετωπίσει τη νομική πρόκληση και είναι σίγουρη ότι θα αποδείξει ότι το προϊόν της δεν παραβιάζει την πνευματική ιδιοκτησία της Lian Li. Ακολουθεί η δήλωση της Phanteks:

     

    Εμείς στη Phanteks μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την κατάθεση της αγωγής για παραβίαση διπλώματος ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε από μια άλλη εταιρία. Θέλουμε να ενημερώσουμε την κοινότητα ότι η νομική μας ομάδα χειρίζεται και χειρίζεται πάντα σωστά κάθε νομικό ζήτημα ή επικοινωνία που έχει προκύψει.

    Από την αρχή της ανάπτυξης του ανεμιστήρα Phanteks D30, θέσαμε ως στόχο να σχεδιάσουμε ένα πρωτότυπο προϊόν που καινοτομεί για να παρέχει νέες λύσεις στους λάτρεις των υπολογιστών. Συμβουλευτήκαμε δικηγόρους πατεντών κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης και πριν από την ανακοίνωση των ανεμιστήρων D30 και διαπιστώθηκε ότι οι ανεμιστήρες δεν παραβιάζουν τις αξιώσεις της πατέντας. Οι ανεμιστήρες D30 της Phanteks είναι μια πρωτότυπη ιδέα και έχουν εκδοθεί διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε πολλές χώρες μέχρι σήμερα.

    Εκτιμούμε και σεβόμαστε τα έγκυρα και εκτελεστά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και είμαστε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα αυτής της νομικής υπόθεσης θα επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει παραβίαση. Θα συνεχίσουμε την αποστολή μας να εξυπηρετούμε την κοινότητα των υπολογιστών δημιουργώντας μοναδικές και καινοτόμες λύσεις.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.