Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Samsung φέρεται να σχεδιάζει να αυξήσει τις τιμές των chip κατά 20%

    Η Samsung εξετάζει να αυξήσει το κόστος των προϊόντων ημιαγωγών της έως και 20%, καθώς και εκείνων που κατασκευάζει για άλλες εταιρείες, γεγονός που θα οδηγούσε τελικά στους καταναλωτές να πληρώσουν περισσότερα για νέες συσκευές, σύμφωνα με το PC Magazine. 

    Όπως αναφέρει το Bloomberg, η εξέταση της αύξησης των τιμών οφείλεται στο ότι σχεδόν όλα στον κόσμο γίνονται πιο ακριβά, συμπεριλαμβανομένου του κόστους των πρώτων υλών και των logistics που περιβάλλουν τους αγωγούς παραγωγής. Η τελική αύξηση της τιμής αναμένεται να συνδεθεί με την πολυπλοκότητα των εξαρτημάτων που κατασκευάζονται, αλλά αυτό σημαίνει ότι οι εταιρίες θα καταλήξουν να πληρώσουν μεταξύ 15-20% περισσότερο για αγορά πρώτων υλών.

    Η Samsung είναι ένας τεράστιος παίκτης στη βιομηχανία ημιαγωγών, παράγοντας επεξεργαστές για ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, καθώς και προϊόντα μνήμης και λύσεις αποθήκευσης που επιτρέπουν την κατασκευή άλλων προϊόντων ημιαγωγών. Η προσθήκη αύξησης της τιμής έως και 20% σε όλους αυτούς τους τομείς θα αυξήσει αναπόφευκτα τις τιμές για όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούν εξαρτήματα Samsung.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.